Най-гледаният сезон на култовото шоу Като две капки вода продължава

...
Най-гледаният сезон на култовото шоу Като две капки вода продължава
Коментари Харесай

Най-гледаният сезон на „Като две капки вода“ продължава своя триумф в телевизионния ефир

Най-гледаният сезон на паметното шоу " Като две капки вода " продължава своя успех в телевизионния ефир - вчерашният епизод на шоуто е с максимален междинен аудиторен дял от 2014 година насам, а в най-напрегнатите моменти 1 344 100 души са гледали NOVA. Повече от 40% от феновете пред екраните избраха следващия впечатляващ епизод на най-гледаното шоу в ефира на NOVA, което е над два пъти повече от каузи на втората по гледаемост телевизия по същото време, бТВ. Половината от дейното население в България (18-49 г.) пред екраните избра „ Като две капки вода “ с аудиторен дял над 3 пъти по-голям от каузи на бТВ по същото време. Най-голямо желание към занимателните превъплъщения демонстрираха феновете на възраст 18-34 години - 53,7% аудиторен дял, което е с над 40 пункта повече от каузи на бТВ по същото време, измежду същата аудиторна група.
 дял фенове NOVA
„ Тази вечер ще бъде извънредно сложна за оценяване. Не знам какво ще вършим! “, с тези думи най-критичният член на журито – Димитър Ковачев-Фънки, заключи мощното показване на участниците в паметното шоу за преобразявания. Специален посетител на журито беше Йорданка Христова, която имаше удоволствието да връчи премия на своята другарка и сътрудник – Марги Хранова . Образът на младата певица, която се трансформира в сензация, се оказа предизвикателство, само че и опция Марги да покаже своя гений в преобразяването, който й донесе поддръжка на жури, фенове и участници. Самата Гери-Никол получи изненадваща прегръдка от Фънки, който беше същински впечатлен от старанието й за подражаване на Аксел Роуз и даже я назова „ воин “.
 Гери Никол NOVA
Култовото осъществяване на Бруно Марс по време на Супербол, в което десетки хора на далечно разстояние се обръщат към своите близки, беше в основата на преобразяването на Славин . „ Посвещавам тази ария на моето семейство и всички хора, които желаят да кажат нещо на тези, които обичат “, показа вокалът, който получи и бурни аплодисменти от публиката.

Константин ловко се преобрази в Лучано Павароти , изправяйки на крайници залата. Певецът даже получи закачлив въпрос от водещите дали новата добра композиция на българската сцена няма да бъде сред поп-фолк музиката и операта.
 Константин като Павароти NOVA
Въпреки че журито не даде висока оценка на осъществяването на Софи Маринова като 100 Кила, рапърът я поддържа с голям букет и възторг.  

Следващият епизод на неповторимото шоу за преобразявания „ Като две капки вода “ е на 7 май в ефира на NOVA, когато участниците ще се изправят пред нови облици и провокации. Софи Маринова ще се трансформира в латино дивата Дженифър Лопес, а Златка Райкова ще бъде неповторимата София Лорен. Иван Юруков ще влезе в облика на Шарл Азнавур, до момента в който Боби Захариев показа огромния Емил Димитров. Гери-Никол ще би трябвало да даде най-хубавото от вокалния си капацитет за певицата Адел, а Славин ще бъде Джъстин Тимбърлейк. Константин ще се насочи към българската сцена със Силвия Казарова, а Софи Маринова на собствен ред ще опита облика на тенора Лучано Павароти.

Следете  на предаването  и за настоящи вести. За повече видео материали следете а задачите епизоди на предаването гледайте в .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР