Най-гледаният български сериал – хитовата кримка на БНТ Под прикритие,

...
Най-гледаният български сериал – хитовата кримка на БНТ Под прикритие,
Коментари Харесай

„Под прикритие” се завръща: Милото сменя Джаро

Най-гледаният български сериал – хитовата кримка на Българска национална телевизия „ Под прикритие ”, се завръща на телевизионния екран с нов, шести сезон и вероятно с нови продуценти, научи HotArena. Снимките на мегапродукцията започват до месец, а шефът на публичната телевизия Емил Кошлушов води интензивни договаряния с испански и немски дистрибутори, които ще държат правата за разпространяването на сериала отвън България.
Така Българска национална телевизия няма да похарчи нито лев за завръщането на най-рейтинговия си сериал, а целия харч ще бъде стихотворец от испанските и немски продуценти.

Предвижда се новия сезон на поредицата да бъде от 8 епизода, като всеки от тях ще коства към 2 милиона лв.. Българска национална телевизия ще обезпечи снимачна техника и оператори, а към този момент от малкия екран пазят в загадка кой ще е режисьорът на „ Под прикритие ”. Малко евентуално е това да е Димитър Митовски, въпреки пловдивчанинът да е създадател на крими поредицата.
„ Голяма част от звездния актьорски екип на сериала не желае да работи повече с режисьора Митовски, по тази причина се търси различен вид.
В екипа от сценирасти сигурно ще е артиста Мариан Вълев, превъплатил се в облика на гангстера Куката в поредицата ”, издават отдадени.

В новия сезон на „ Под прикритие ” обаче няма да взе участие артиста Михаил Билалов, придобил известност като мафиотския необут Джаро в поредицата. За заместител на Билалов като нов необут на мафията се спряга друго известно актьорско име – Калин Сърменов, сегашен шеф на Сатиричния спектакъл. Идеята Сърменов да се превъплати в облика на разбойник е на Емил Кошлуков, разкриват осведомени. Любопитен подробност е, че артистът към този момент е играл мастит мафиот, само че в различен хитов сериал – продуцирания от Би Ти Ви „ Седем часа разлика ”, в който Сърменов събра аплодисменти като мафиота Милото.
Новият екранен воин на Милото към момента се създава от екипа, мислещ сюжета на 6-и сезон на „ Под прикритие ”. Вече се знае, че събитията ще текат като предистория на случилото се, написа „ Уикенд “.

В новия сезон на „ Под прикритие ” евентуално ще вземат участие и братята Явор и Захари Бахарови, ще има и нова настояща красавица. Сред спряганите имена е това на Надя Атанасова, някогашна водеща на предаването „ Елит ” по Българска национална телевизия.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР