Най-евтиният коледен базар в Европа е в румънския град Сибиу,

...
Най-евтиният коледен базар в Европа е в румънския град Сибиу,
Коментари Харесай

Най-евтиният коледен базар в Европа е в Румъния

Най-евтиният коледен базар в Европа е в румънския град Сибиу, оповестява вестник " Адевърул ". Изданието се базира на оценка на специалистите по продан на валута на Eurochange - английска компания, основана в Стивънидж. Тя е направена след изследване на разноските, качеството и опита на посетителите на сходни събития, както и въз основата на фактори като обменен курс, цени за настаняване в хотели, храна, самолетни полети от разнообразни места в Европа и др, написа Българска телеграфна агенция.

Лаура Еванс, началник на отдела за цифрови технологии и контракти в Eurochange, изяснява, че Коледният базар в Сибиу е измежду най-хубавите от този тип в Европа за тези, които търсят най-справедливото съответствие сред качество и цена.

Проверка на английската компания демонстрира, че нощувка в хотел в Сибиу може да излезе по-малко от 20 паунда на човек (45,74 лева.), а греяното вино може да коства под два паунда (4,57 лева.).

Порция сарми на коледния базар се продават за 35 леи (14 лева.), пържени картофи костват 15 леи (6 лева.), кафето е 10 леи (4 лева.), чаша греяно вино или греяна ракия е 10-15 леи (4-6 лева.).

За търсачите на сувенири има орнаменти и украшения за елхата, масата или вратите, ръчно направени от глина, дърво и даже захаросани плодове, като цените стартират от 7 леи (2,8 лева.) и стигат 150 леи (60 лева.).

Тези, които желаят незабравими мемоари от Коледния панаир в Сибиу, имат опция да се снимат с Дядо Коледа на цени сред 25 и 35 леи (10 и 14 лева.) или да получат персонализиран магнит с мечтаното изображение сред 25 и 50 леи (10 и 20 лева.).
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР