Най-емоционалната раздяла се състоя днес в ефира на бТВ. Дългогодишната

...
Най-емоционалната раздяла се състоя днес в ефира на бТВ. Дългогодишната
Коментари Харесай

Деси Стоянова разплака зрителите. Най-емоционалната раздяла

Най-емоционалната разлъка се състоя през днешния ден в ефира на бТВ. Дългогодишната водеща на „ Преди обед ” Деси Стоянова се сбогува с публиката си след 12 години на екран. Деси просълзи феновете с топлите си думи.

Ето какво съобщи Деси:

" Здравейте, аз съм Деси Стоянова. Започва един „ Преди обед “, който ще е незабравим, най-малко за мен, тъй като ми е последният. След 12 години и близо 3000 ефира онлайн, затварям тази професионална страница в моята автобиография с големи благодарности към всички, с които работех и бТВ, която направи това премеждие допустимо.

Благодарна съм за смеха, сълзите и безкрайното развлечение, за вълнуващите срещи и вдъхновяващите истории, които преживяхме дружно с вас от двете страни на екрана.

През тези 12 години децата ми пораснаха и аз научих доста за себе си, за света и за хората. Вярвам, че станах по-добра и като човек, и като експерт. Тук същински се научих да чувам и да слушам другите, да имам вяра в себе си, и в това което съм и мога да не отстъпвам, само че и да върша крачка обратно, когато е нужно.

Тук открих и новата си професионална пристрастеност, на която в този момент ще мога да отстранявам повече от времето и силата си. Да виждам по какъв начин с моя помощ хора, които имат какво да кажат, съумяват да го създадат по-убедително и въздействащо, ми носи голямо задоволство. И в последна сметка всички познания и целия опит, който си натрупал, от един миг отвъд има смисъл, единствено в случай че започнеш да ги предаваш нататък. И тъкмо това ще е главният ми фокус отсега нататък. 26 юли 2024 година, сезон 13, ефир финален, дано стартира в този момент ".

След тези думи Деси се прегърна за повторно със Сашо Кадиев, който също взе думата на разлъка.

Много съм благополучен и признателен, че бяхме дружно и продължаваме дружно, тъй като си казахме, че ще сме дружно, до момента в който ефирът ни раздели. И той ще ни раздели година след моето овакантяване, само че малко по-късно ще ти взема просторно изявление, както ти взе на мен, с цел да схвана по какъв начин ги вземаш тези решения, на какво те научиха тези години в малкия екран и ти на какво я научи, съобщи синът на Катето Евро.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР