Най-доброто за България е да има предсрочни избори, но ако

...
Най-доброто за България е да има предсрочни избори, но ако
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Ако ГЕРБ искат още по-голяма хапка от властта, трябва да предизвикат избори

Най-доброто за България е да има предварителни избори, само че в случай че ГЕРБ създадат държавно управление, ПП-ДБ ще запазят към 40%. Това предвижда пред БНР водачът на партия " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Ние не просто ще пробудим България, а ще пробудим европейските страни ", съобщи Костадинов, разяснявайки изборите за Европарламент през юни. 

 

" Има неодобрение от страна на американския дипломат и не изключвам да има и предварителни избори. При сегашните договаряния явно нещата ще се извърнат на 180 градуса. В последващо държавно управление ГЕРБ ще има доста по-голяма тежест ", разяснява партийният водач.

 

И добави: 

 

" Забравяте, че ГЕРБ са основани, с цел да ръководят, а не да вземат участие в опозиционната битка и като мине време, тази партия огладнява. ГЕРБ е основана да ограбва и краде бюджета. ГЕРБ не е партия, ГЕРБ е корпорация - една олигархична престъпна клика, която на процедура е основана да преразпределя публични запаси. Не я интересува дали хората я харесват, тъй като, като дойдат избори, те си купуват. "

 

Според Костадинов " те съумяха да отвратят и отхвърлен голяма част от българите от изборната система. ПП-ДБ също купуват гласове ".

 

" Има нещо, което би могло да наклони везните в друга посока. Истината е, че ПП-ДБ се срутват доста и нямам доверие на изследванията за 19%. Едва ли има естествен да повярва. Това значи, че в случай че ГЕРБ желаят още по-голяма хапка от властта, би трябвало да провокират предварителни избори, ПП-ДБ да паднат и ще им бъдат любовница, която да ги крепи във властта ", разяснява Костадинов.

 

Лидерът на " Възраждане " сподели още, че " основателите на българските държавни управления в последните години са американците ".

 

" Но нас не ни управляват. Ние сме получавали предложения за диалози, само че постоянно сме отказвали влизане в ръководството, защото нашите възгледи са разнообразни. Искаме България да е самостоятелна страна и със лична политика ", показа позицията си той. 

 

Костадинов предложи под " евроатлантическо държавно управление " да се схваща " американското ".

 

" И затова няма по какъв начин да се разберем, ние можем да имаме сътрудници, стига да ни почитат, само че нямаме господари ", безапелационен е той.

 

" Европа се тресе от обществени митинги тъкмо против политиката на Урсула фон дер Лайен и с нейната Европейска комисия се подстрекава и насърчава войната в Украйна и това може да докара до война сред натовски страни. Войната чука на прага ни и единствената мощ, която може да я спре, е " Възраждане " със съдружници като " Алтернатива за Германия " и други ", разяснява Костадинов.

 

Той е уверен, че " ние сме инфекциозен образец в Европа и Европейски Съюз и се оказва, че една междинна и дребна страна като България може да се трансформира в образец ". 

 

" Няма нищо извънредно и коренно във " Възраждане ", ние приказваме за мир и договаряния и че тази война би трябвало да бъде спряна. А Урсула и Макрон приказват за война, да се разгори този спор. Искате война, гласувайте за Урсула, за Кирил Петков, Асен Василев, Бойко, но те няма да отидат на фронта, нито техните деца и внуци, ще отидем елементарните хора ", разяснява Костадинов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР