Най-доброто решение за България е нови избори, на които мъдрият

...
Най-доброто решение за България е нови избори, на които мъдрият
Коментари Харесай

Най-доброто решение за България е нови избори, смятат от Възраждане

" Най-доброто решение за България е нови избори, на които мъдрият гласоподавател да отсъди на всекиго съгласно делата му и с гласа си да даде нов образ на българската политика ". Това написа в позиция водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов във връзка днешните кавги в некоалицията.

" Докато сглобката се пробва да извърши следващото национално изменничество и да завърти корупционна скица по отношение на АЕЦ " Козлодуй ", вниманието на българските жители е ангажирано с аферата Пеевски - Христо Иванов.

Мазните турски кафета, които пие демократичният интелигентен красивитет в скута на турската етническа партия, демонстрират, че морал в българската политика няма, тя е цялостна със инцидентни сътрудници на непознати страни, които интимничат, с цел да пазят личните си ползи, а не тези на българските жители.

Избирателят би трябвало а се довери на хора, които градят мостове там, където актуалната власт граби и краде, до момента в който пие мазно турско кафе в нечий скут ", написа Костадинов.



Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР