Най-доброто решение на конфликта в Близкия изток е две държави

...
Най-доброто решение на конфликта в Близкия изток е две държави
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Най-доброто решение за Близкия изток е две държави с международно признати граници

Най-доброто решение на спора в Близкия изток е две страни с интернационално приети граници. Това съобщи водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов в ефира на БТВ.

Костадинов изясни за какво „ Възраждане “ не са взели участие в декларациите за поддръжка на Израел: „ Бяха две заявления. Едната за Израел, а другата за Грузия. За тези заявления разбрахме 3 минути, откакто мина вота. Това не е обикновено. На нас ни беше казано, че ще бъдат гласувани заявления, които ще бъдат гледани в Комисията по външна политика, до момента в който има отмора, което е още по-ненормално. “

Лидерът на партията е безапелационен, че декларацията в поддръжка на Израел не е писана в България и даде образец, че в едно от изказванията на американския президент имало изречение, което преповтаряло едно към едно структурата на една част от декларацията ни.

Костадинов счита, че офанзивата на „ Хамас “ е била терориснтичен акт. „ Но Израел не атакува терористичната клетка, а разгласи война “.

Във връзка с идните локални избори, Костадинов съобщи, че всеки претендент, който е друг от претендентите на ръководещите ПП-ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи, ще бъде подсилен от тях, в случай че техният претендент не стигне до балотаж.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР