Най-доброто място за почивка в Европа е България, а дори

...
Най-доброто място за почивка в Европа е България, а дори
Коментари Харесай

В. „Сън“: България е най-евтиното място за семейна ваканция, по-евтино е от 2017 г.

Най-доброто място за отмора в Европа е България, а даже е и по-евтино от 2017 година, написа английският в. „ Сън ". Проучване на банката M&S Bank посочило, че фамилната почивка е по-евтина с 1,4% тази година спрямо 2017-а, като най-приемливото място за ваканционна инвестиция е Слънчев бряг.

Почивка за четиричленно семейство ще коства на британците 3136 паунда, с всичко включено в него, което е 784 паунда на човек за полет, настаняване, храна, питиета и прелестно изкарване под слънцето.

Турция обаче ни следва по петите, защото отмора в Анталия да вземем за пример излиза приблизително 3144 паунда, или 786 паунда на човек. На трето място е курортът Пула в Хърватия, където почивката ще коства на четиричленно семейство 3348 паунда, или по 837 на човек. На пето място е Дубай, а по-късно се подреждат дестинации като Закинтос в Гърция, Алгарве в Испания и други.

Пол Стоукс, началник на продуктовия отдел на M&S Bank, оповестява по отношение на изледването, че тази година се търсят по-евтини дестинации, защото британците са се отпуснали да харчат през предходните години и в този момент са по-пестеливи.

България се оказва най-евтина дестинация за британци и в друго изследване – Post Office Travel Money Holiday Costs Barometer, което съпоставя разноските в 19 европейски летни курорта. Барометърът изследва общата цена на 10 продукта и услуги във всеки курорт, в това число обяд, вечерно хранене, питиета, плажна козметика, репеленти против инсекти и други При междинна цена 37 паунда, всички тези неща костват с 10% по-малко в Слънчев бряг в сравнение с са коствали предходната година. През 2018 година те са и най-евтини спрямо другите дестинации.

„ Но какво е толкоз ужасно в Слънчев бряг? ", пита вестникът и отбелязва, че в Слънчев бряг се оферират артикули и занимания, които са повече спрямо конкурентните курорти. Независимо, че Слънчев бряг е с по-малко опит от другите места за отмора ", написа „ Сън ". Курортът освен предлага положителни хотели за част от цената в другите места, само че също подмамва и със страховит нощен живот, красиви гледки и вкусни локални храни и виновност.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР