Най-добрият вратар в българското първенство за 2023 година Динко Хоркаш

...
Най-добрият вратар в българското първенство за 2023 година Динко Хоркаш
Коментари Харесай

Динко Хоркаш отива в Ла Лига

Най-добрият вратар в българското състезание за 2023 година Динко Хоркаш е пред трансфер в елитния испанския Лас Палмас. Стражът единствено преди броени седмици се раздели с Локомотив (Пловдив), защото договорът му с клуба изтичаше в края на сезона, а „ черно-белите “ взеха решение да не разчитат на него през втория полусезон. Сега обаче Хоркаш може да заиграе в Ла Лига.
Прочетете още
Бившият вратар на Локомотив е в Испания и е минал сполучливо медицинските проучвания. 25-годишният хърватски вратар ще би трябвало да смени един от стълбовете в състава на Лас Палмас през сегашния сезон – Алваро Вайес, който се трансформира в шлагер в Ла Лига и се чака да бъде продаден през летния трансферен прозорец.

Лас Палмас се готви да се укрепи на няколко основни позиции и точно поради това се е спрял на Хоркаш. Най-добрият вратар в българското състезание през 2023 година в идващите дни публично се чака да бъде разгласен като ново попълнение на отбора. Той ще постави своя автограф под четиригодишен контракт.

Хоркаш се отличи в последния си сезон, като изигра 21 мача, в които позволи 22 гола и съумя да резервира мрежата си суха в 8 случая.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР