Най-добрият ни тенисист Григор Димитров е довел за първи път

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров е довел за първи път
Коментари Харесай

Влюбените Гришо и Лолита Османова са вече в България

 Най-добрият ни тенисист Григор Димитров е довел за първи път в България половинката си Лолита Османова. Това се случва след ранното му отпадане от " Мастърс " шампионата в Рим. 

Двамата са дружно от близо половин година, само че Димитров към момента не бе посещавал родината в компанията на дъщерята на олигарха от енергийния бизнес Елдар Османов.

Гришо се е прибрал тайно, пристигайки с частен полет. Близки до фамилията на тенисиста не отхвърлиха пред  " Монитор "  информацията за късото посещаване на първата ни ракета.

Григор навършва 30 години в неделя и е допустимо мотивът да е точно рождения му ден. Още преди време красивата рускиня пък показа в обществените мрежи, че на драго сърце би посетила България, само че не желае да разяснява детайлности от персоналния си живот.

Интересното е, че преди няколко часа Димитров разгласява фотография в профила си в " Инстаграм ", с която си взе " сбогом " с италианската столица - " Чао, Рим. Това е една от обичаните ми спирки през годината. Не реализирах резултата, който желаех, само че продължаваме ".

В същото време стана ясно, че Гришо е приел поканата на уредниците на шампионата в Женева и ще взе участие с " уайлд кард " в главната скица на надпреварата от сериите АТП 250, което стартира в понеделник.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР