Най-добрият ни тенесист Григор Димитров ще се изправи срещу световния

...
Най-добрият ни тенесист Григор Димитров ще се изправи срещу световния
Коментари Харесай

Григор Димитров ще играе срещу световния номер 1, след като отстрани Фонини


Най-добрият ни тенесист Григор Димитров ще се изправи против международния номер 1 Карлос Алкарас в осминафиналите на Мастърса в Париж, откакто победи италианеца Фабио Фонини с 6-0, 7-5 в мач от втория кръг на шампионата. Първата ракета на България, който преди седмица доближи полуфиналите във Виена, продължи с положителната си форма във френската столица и през днешния ден записа втори следващ триумф, съобщи БГНЕС.

Григор доминираше напълно на корта в първия сет, в който не даде нито един гейм на противника си, който направи куп непредизвикани неточности. Димитров дръпна с пробив и 3-1 във втората част, само че позволи равнене, след което сетът се развиваше гейм за гейм. При 5-4 в своя изгода Димитров пропусна три мачбола на сервис на Фонини, само че при 6-5 Димитров съумя да осъществя петия си мачбол, с цел да стигне до крайния триумф след част и 30 минути игра.

По този метод българският тенисист се класира за осминафиналите в Париж, където ще срещне лидера в международната класация Карлос Алкарас, По-рано през днешния ден испанецът победи Йохишито Нишиока от Япония с 6-4, 6-4. Това ще бъде първи мач сред Димитров и Алкарас
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР