Най-добрият ни български тенисист Григор Димитров е във втория кръг

...
Най-добрият ни български тенисист Григор Димитров е във втория кръг
Коментари Харесай

Григор Димитров се изправи срещу канадец на старта в Монреал

Най-добрият ни български тенисист Григор Димитров е във втория кръг на шампионата от сериите " Мастърс " в Монреал. Хасковлията съумя да се оправи със съпротивата на цялостния дебютант в ATP Алекси Галарно от Канада и го победи с 2:0 (6:4, 7:5) сета в мач от първия кръг на конкуренцията за 1 час и 38 минути игра.

Българинът сподели класа, макар че трябваше да премине през много тежки моменти във втория сет. Той взе първата част със единствено един пробив против международния №237, само че като цяло диктуваше темпото.

В началото на втория сет обаче Григор позволи спад в играта си и разреши на канадеца да го пробие. Димитров обаче не се съобщи и съумя да се върне в мача в последния вероятен миг, а по-късно на собствен ред взе подаването на съпреника си и сполучливо затвори мача.

Гришо записа 10 аса, като не позволи нито една двойна неточност, за разлика от Галарно, който се регистрира с шест такива грешки, заяви Gong.bg. По този метод в идващия кръг българинът ще се изправи против спечелилия от двойката Денис Шаповалов (Канада) - Алекс де Минор (Австралия).

Canada back on Central...

????????????????????
— Omnium Banque Nationale (@OBNmontreal)
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР