Най-добрият мексикански боксьор към момента Саул "Канело" Алаварес, който понастоящем

...
Най-добрият мексикански боксьор към момента Саул "Канело" Алаварес, който понастоящем
Коментари Харесай

Канело към Кото: За мен беше чест да се бия с теб, пожелавам ти късмет

Най-добрият мексикански боксьор все още Саул "Канело " Алаварес, който понастоящем се радва на заслужена отмора в Европа, изпрати благо обръщение до Мигел Кото (41-5, 33 КО), който се приготвя за последната си борба в своята славна кариера против Садам Али (25-1, 14 КО) през днешния ден (2-ри декември) в Медисън Скуеър Гардън.

Канело, който се изправи против Кото през ноември 2015-та година за купата в междинна категория в една от най-важните борби на тази ера, изпрати най-хубавите си пожелания към именития пуерториканец.

"Мигел Анхел Кото, просто желая да ти пожелая триумф в идната ти борба. Знам, че това е последната среща в твоята изключителна кариера. Мисля, че ти си направил доста за света на бокса. Пожелавам ти триумф в живота, след твоето отдръпване. Сега пристигна твоето време да се насладиш на всичко, което си постигнал в бокса и всичко, което бокса ти е дал. За мен беше чест да се удрям с теб, научих доста от тази среща. Пожелавам ти всички триумф на света в твоята последна борба. Прегръщам те мощно и доста триумфи ", съобщи Канело Алварес.

Мигел Кото и Садам Али ще се изправят един против различен в 12-рундова борба за купата на WBO "junior " в междинна категория в "Медисън Скъеър Гардън ", Ню Йорк. Битката ще се организира в 10 часа българско време, а след нейния край чакаме Кото да даде своето последно изявление на професионалния кръг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР