Най-добрият италиански тенисист Яник Синер вече е в Малага, където

...
Най-добрият италиански тенисист Яник Синер вече е в Малага, където
Коментари Харесай

Синер: Имаме много силен отбор за Купа Дейвис

Най-добрият италиански тенисист Яник Синер към този момент е в Малага, където тренира преди старта на шампионата за Купа " Дейвис ". В четвъртък Италия ще се изправи в четвъртфинал против отбора на Нидерландия.

" Доволен съм, че съм тук. Миналата седмица бе доста положителна, само че в този момент задачата е друга. В края на сезона всички сме малко изтощени, само че ще се опитаме да намерим силата. Имаме отличен тим и ще забележим какво ще стане ", сподели Синер пред микрофоните на Sky Sport.

" За страдание Беретини не е с нас, той имаше сложен сезон. Но в действителност имаме мощен тим, четирима играчи на сингъл, от които може да се избира. Нужно е да сме единни, само че нашият тим постоянно е бил подобен. Знаем, че сме любимците против Нидерландия и ще се опитаме да дадем 100%. Но нищо не е несъмнено, те имат мощни самостоятелни играчи, които сервират чудесно и дойдоха тук в най-хубавата си форма. Надяваме се да имаме и почитатели ", сподели още италианецът.

Ако Италия се класира за полуфинала, може да срещне отбора на Сърбия и Синер още веднъж да се изправи против Новак Джокович. " Това е още надалеч. В четвъртък ще е значим ден и би трябвало да мислим единствено за това ", отговори Синер на въпрос дали е подготвен за реванш с Джокович, който го победи за купата на финалния шампионат на АТП в Торино. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР