Най-добрият хотел за семейна почивка край Пловдив отново представи атрактивни

...
Най-добрият хотел за семейна почивка край Пловдив отново представи атрактивни
Коментари Харесай

Музикални изненади и пълен релакс предлага любимо място за почивка край Пловдив

Най-добрият хотел за фамилна отмора край Пловдив още веднъж показа атрактивни предложения и музикални изненади за посетителите си. „ Парк и Спа Хотел Марково ” за следващ път съумяват да комбинират положителната отмора със страхотна шоу стратегия с  по мотив един от най-светлите български публични празници.
Прочетете още
Любимият комплекс се завърна след впечатлявящ ремонт, а изненадите не стопират. Офертата по   е годна от 23 до 25 май в това число за престой от 2 или 3 нощувки, а при ранно опазване се възползвате от 10% лимитирана отстъпка , тъй че побързайте да грабнете офертата и си гарантирайте незабравимо преживяване.

Вечерта на 25 май ще бъде вълнуваща, като  гост реализатор ще бъде невероятната Маги Джанаварова , която ще се погрижи за положителното въодушевление, а в програмата за вечерта ще бъде включена и празнична лотария.

Освен с новата и отличаваща се визия , която да накара посетителите да се усещат още по-комфортно и уютно, от  са се погрижили за всеки един подробност от престоя на гостите, с който да създадат почивката на вас и вашите малчугани неповторима.

Изобилие от разнородни деликатеси ви чакат на блок масата за вечеря към този момент и през седмицата. Комплексът разполага и с голям детски център,   с температура на водата от 32°C до 36°C градуса, а с помощта на новаторската пречистваща система, дезинфекцията на всички басейни е отлична, въздухът е пресен, а очите и дихателните ви пътища към този момент няма да се нервират от мириса на хлор. Пречистването със солна електролиза, йонизация и хидролиза, прави водата в басейните кристално чиста. Без никаква човешка интервенция новаторската система дезинфекцира водата в басейните по най-здравословните способи.

На разположение е и термална зона, която включва билкова сауна, финландска сауна, инфрачервена сауна, парна баня, студена стая, релакс зона, както и фитнес зала.

Осигурете си съвършената отмора в комплекса, печелил премиите за " Най-добър СПА хотел за фамилна отмора “ в България за 4 следващи години (2020, 2021, 2022, 2023 г.), както и " Най-добър СПА хотел за фамилна отмора “ на Балканите за 2022 година

Вижте повече от актуализирания интериор в " Парк и Спа Хотел Марково ":

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР