Най-добрият български тенисист се намира в отлична форма, което обещава

...
Най-добрият български тенисист се намира в отлична форма, което обещава
Коментари Харесай

MAX Sport 1 ще излъчи тенис двубоя между Новак Джокович и Григор Димитров за титлата на Мастърс турнира в Париж

Най-добрият български тенисист се намира в отлична форма, което дава обещание тенис преживяване с доста адреналин

Григор Димитров ще се опита да завоюва втора купа от сериите ATP Мастърс 1000 в кариерата си през днешния ден от 16:00 часа на шампионата в Париж. Най-добрият български тенисист ще спори за оценката със международния №1 Новак Джокович, а мачът ще бъде излъчен онлайн по MAX Sport 1. Студиото преди срещата, с посетител българският тенисист и треньор на Юлиан Стаматов, ще стартира в 15:45.

Новак Джокович се класира за финала в Париж след доста оспорван конфликт и поврат против Андрей Рубльов (5-7, 7-6(3), 7-5), където го очакваше Григор Димитров, който по-рано денем в профил международния №6 Стефанос Циципас - 6:3, 6:7 (1), 7:6 (3).

Това ще бъде тринадесетата среща сред двамата, като Григор Димитров има единствено една победа – през 2013 година на шампионата от сериите ATP 1000 в Рим. Новак Джокович, който сега оглавява ранглистата на ATP, има шест трофеи от шампионата в Париж и ще играе своя седми край за годината.

Григор Димитров има една купа от Мастърс шампионат, която завоюва в Синсинати през 2017 година. Най-добрият български тенисист се намира в отлична форма и доближи до финала, като отстрани Лоренцо Музети, Даниил Медведев, Александър Бублик, Хуберт Хуркач и Стефанос Циципас.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР