Най-добрият български тенисист Григор Димитров започва защитата на титлата си

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров започва защитата на титлата си
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Григор Димитров - Миша Зверев

Най-добрият български тенисист Григор Димитров стартира отбраната на купата си в тенис шампионата от сериите “Мастърс” в Синсинати. Първият противник на международния номер 5 е Миша Зверев, като мачът им ще стартира към 22:30 часа наше време и ще бъде предаван по Mtel Sport 1.

Преди хасковлията да излезе на корта би трябвало да завърши конфликтът при дамите сред Гарбине Мугуруса и Леся Цуренко, като испанката завоюва първия сет с 6:2.
Ако реализира четвърта победа над 30-годишния немец в четвъртия дуел посред им, Димитров може да се изправи в осминафинален конфликт с носителя на 13 трофеи от “Големия шлем” и първенец от “Уимбълдън” 2018 Новак Джокович.
Preparation for today's match @GrigorDimitrov #USA #cincinati #westernandsouthernopen #tennis #GD #grigor #dimitrov #grigordimitrov @CincyTennis pic.twitter.com/y0G8XT5KFv
— Grigor Dimitrov BG fans (@GDimitrovBgfans) August 15, 2018
По-големият от братя Звереви е остарял познайник на Григор. 30-годишният тенисист сега заема 44-о място в международната класация на АТР и има три загуби от Димитров. Всички те са от предишния сезон и на твърда настилка, като две са в зала. В Стокхолм българинът печели с 6:3, 6:4, на “Мастърс”-а в Канада навън бие с 6:3, 3:6, 6:3, а в Ротердам с 6:7(4), 6:2, 6:4.
Миша Зверев стигна до втория кръг в Синсинати след победа на старта над Дамир Джумхур с 6:3, 6:4, до момента в който Григор Димитров се класира за тази фаза без игра, защото подложен под №5 в главната скица.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР