Най-добрият български тенисист Григор Димитров започва участието си на тенис

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров започва участието си на тенис
Коментари Харесай

Мастърс в Париж НА ЖИВО: Григор Димитров - Ришар Гаске

Най-добрият български тенисист Григор Димитров стартира присъединяване си на тенис шампионата " Мастърс " в Париж. Той почиваше в първия кръг, само че във втория има тежко тестване пред себе си - Ришар Гаске.
Двубоят е в късната стратегия за деня и ще стартира след 20:30 часа българско време. Може да следите срещата Григор Димитров - Ришар Гаске НА ЖИВО В Sportlive.bg
ПРЕДИ ДВУБОЯ
Българският тенисист към този момент се класира за финалния Мастърс шампионат в Лондон, с който завършва сезонът. Сега обаче той се бори за допустимо най-високо класиране в международната класация, като има капацитет да приключи годината под №4 при мъжете. При всички положения обаче той ще е №6 през идната седмица , когато се обнови класацията и Новак Джокович и Анди Мъри изгубят точки от присъединяване си в Париж.
Григор Димитров се намира в добра форма от началото на октомври, като има единствено 3 загуби - две от Рафаел Надал и една от Хуан Мартин дел Потро във финала на шампионата в Стокхолм. Заради отмалялост той пропусна конкуренцията във Виена, където Гаске доближи до четвъртфинал.
Двамата тенисисти имат общо 8 мача между тях, като френският ас има 5 победи. В последните 4 мача обаче Димитров води в статистиката - 3:1 в негова изгода, в това число и при започване на годината на Australian Open с 3:0.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР