Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще играе за титлата на

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще играе за титлата на
Коментари Харесай

Григор Димитров излиза срещу Яник Синер в битка за титлата в Маями

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще играе за купата на тенис шампионата от сериите Мастърс в Маями против международния номер 3 Яник Синер. Двубоят се чака да стартира след 21:30 б.в.
Прочетете още
Преди финала при мъжете от 19:30 б.в. стартира борбата за купата на двойките при мъжете. Веднага след него ще стартира мачът на Григор против Синер. 

Двубоят ще бъде излъчен онлайн по Макс спорт 1. 

Григор Димитров изигра великолепен шампионат и продължава с чудесното си показване от октомври месец предходната година насам. Гришо победи играчи като Карлос Алкарас и Александър Зверев, против който до през вчерашния ден имаше единствено една победа. 

Синер също направи доста мощен шампионат, а в полуфиналите разруши Даниил Медведев, давайки му единствено три гейма в полуфиналите. 

Това ще е четвърти конфликт сред двамата и за първи път на край. Синер води с 2:1 победи - победа в Китай, триумф на Мастърса в Маями, а успеха на Григор е в родината на Синер - Италия, когато той се оправи с него на Мастърса в Рим. 

За Григор това е 20-ти край, а той има 9 трофеи и 10 изгубени финала. 

През тази година Гришо е на своя трети край, което е второто му най-хубаво достижение в кариерата, откакто през 2017-та година, когато доближи до номер 3 в света българинът игра в пет финала. 

От понеделник Григор Димитров се завръща в топ 10 и ще е най-малко 9-ти в ранглистата. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР