Най-добрият български тенисист Григор Димитров се оттегли от участие на

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров се оттегли от участие на
Коментари Харесай

Григор Димитров пропуска надпреварата в Акапулко

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се отдръпна от присъединяване на шампионата от категория АТР 500 на твърда настилка в Акапулко, Мексико (26 февруари - 2 март).

По всяко възможност 32-годишният хасковлия е решил, че има потребност от по-дълга отмора след натоварения му график при започване на годината.

За Григор сезонът стартира с купа в Бризбейн, последвана с отпадане в третия кръг на Australian Open. След завръщането си в Европа първата ни ракета игра край в Марсилия, след което доближи на крачка от разногласието за трофея в Ротердам.

В програмата на Димитров идната конкуренция трябваше да бъде точно тази в Акапулко, където той е първенец от 2014 година, само че наподобява, че завръщането на Гришо се отсрочва за началото на месец март.

По проект международният №13 се чака да се включи в първия за годината шампионат от сериите АТР Мастърс 1000 в Индиън Уелс (6-17 март). Във вчерашния ден стана ясно, че с изключение на на сингъл българинът ще се включи и в конкуренцията на двойки, където ще си партнира с британеца Дан Еванс.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР