Най-добрият български тенисист Григор Димитров отново демонстрира добрата си форма

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров отново демонстрира добрата си форма
Коментари Харесай

Григор Димитров с трудна победа в люто балканско дерби в Австралия

Най-добрият български тенисист Григор Димитров още веднъж показва положителната си форма при започване на годината и продължи страхотното си показване, което сподели на ATP Cup. И това дни преди началото на първия шампионат от Големия шлем - Откритото състезание на Австралия.
Григор Димитров с нова победа Рано сутринта международният номер 19 победи 28-ия в ранглистата Борна Чорич след шампионски тайбрек - 6-3 5-7 10-8. Първият сет бе безупречно изигран от хасковлията, вторият също вървеше по прелестен метод, само че позволи пробив в края, което докара до загуба на частта. В шампионския тайбрек българинът завоюва след успорвана игра.
Григор с напредък в ранглистата, Кузманов с " лъвски " скок след ATP Cup
Мачът сред двамата бе част от демонстративния шампионат Kooyong Classic. За тенисистите, които вземат участие на него, той се явява като генерална подготовка за Australian Open. Григор Димитров ще бъде подложен и ще научи жребия си в четвъртък.
" Опитвах се да се концентрирам върху нещата, които зависят от мен. Атмосферните условия не са от тези неща. Обичам да съм тук - в Австралия преди Australian Open. Опитвам се да остана положително надъхан. Трябва да работя върху още неща и считам, че мога да се показва още по-добре " - съобщи Димитров след успеха.
А с каква прелестна вест Гришо зарадва българите - вижте в този материал на SportLive.
 

Grigor Dimitrov and Borna Coric enter the court for their @KooyongClassic match.

[
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР