Най-добрият български тенисист Григор Димитров и опитният французин Никола Маю

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров и опитният французин Никола Маю
Коментари Харесай

Григор Димитров и Никола Маю научиха първите си съперници в Ротердам

Най-добрият български тенисист Григор Димитров и опитният французин Никола Маю ще се изправят против австралиеца Джон Пиърс и германеца Андреас Мийс в първия кръг на конкуренцията на двойки на АТР 500 шампионата в Ротердам.

Това ще бъде първият случай, в който Гришо ще си партнира с 41-годишния Маю, който в кариерата си е печелил безусловно всички шампионати от Големия шлем при дуетите.

Първото им затруднение в Ротердам обаче надалеч няма да бъде елементарно в лицето на Пиърс и Мийс, които на тазгодишния Australian Open доближиха до четвъртфиналите.

В кариерите им пък те също могат да се похвалят с трофеи от Шлема на двойки, като австралиецът е печелил домашния Australian Open през 2017 година, до момента в който германецът Мийс подвига трофея на Ролан Гарос в две следващи години - 2019 и 2020.

Ако съумеят да отстраняват Джон Пиърс и Андреас Мийс, то в четвъртфиналите Григор Димитров и Никола Маю могат да се изправят против поставените под №1 в схемата Уесли Кулхоф от Нидерландия и Нийл Скупски от Англия.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР