Най-добрият български състезател по паркур Мартин Димитров е с контузия

...
Най-добрият български състезател по паркур Мартин Димитров е с контузия
Коментари Харесай

Най-добрият български състезател по паркур Мартин Димитров е с контузия на глезена преди Световната купа в София

Най-добрият български играч по паркур Мартин Димитров е с травма на глезена преди Световната купа в София. Надпреварата ще се организира от 9-и до 11-и септември пред зала 6 на НДК в столицата.

" Нямам самообладание още веднъж да се показва на Световната купа в София. За страдание, имам травма на глезена, подготовката ми бе мина тъкмо както трябваше, само че към този момент съм по-добре. Надявам се да съумея да направя едно положително показване още веднъж. Главната ми цел е да мина квалификацията и по-късно, в случай че глезена ми издържи, ще забележим какво ще се случи на финала ", сподели Димитров, който взе участие в тренировките през днешния ден.

Той ще взе участие единствено в дисциплината свободен жанр, където съобщи, че се усеща по-сигурен.

" Трасето е супер. В съпоставяне с другите надпревари, на които вървях, тази структура на мен персонално ми харесва най-вече - най-удобна е, не се хлъзга, по предопределена е за придвижванията, които вършим. Подобни детайли ще направя и тази година, защото съм една концепция по-запознат със самите правила, не е концепцията да се вършат единствено комплицирани трикове, само че да се направи и чисто прекосяване на трасето ", добави българинът.

Страната ще бъде показана от Димитров, Петър Петров, Йоан Досев, Руслан Пешев, Стела Паунова и Ксения Момчилова.

" Много е хубаво чувството, когато има други хора от своята страна с теб, тъй като на последните надпревари в Монпелие и Съединени американски щати участвах само аз. Този път с другите чувството е радикално друго и мотивацията е доста по-голямо. Тази година се надявам още веднъж да стигна на край, ще забележим какво ще се случи единствено с глезена ми. Това е единственото ми терзание ", сподели още Димитров.

Той чака поддръжка от публиката в столицата.

" Очаквам поддръжка от публиката, освен от българите, само че и от останалите участници, тъй като ние сме едно огромно семейство. Конкуренцията е много сериозна, само че с тренировки не сме надалеч да реализираме много високи резултати. Опознал съм противниците си и е допустимо да се случат нещата ", добави Мартин Димитров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР