Най-добрият български професионален боксьор в тежка категория Кубрат Пулев се

...
Най-добрият български професионален боксьор в тежка категория Кубрат Пулев се
Коментари Харесай

Кубрат Пулев се връща на ринга! Ще играе с със световен шамп...

Най-добрият български професионален боксьор в тежка категория Кубрат Пулев се завръща на кръга след близо година неявяване. Кобрата ще срещне международен първенец в ММА по време на галавечер в Съединени американски щати.

Това заяви американският боксов публицист Дан Рафаел. Според него, Пулев ще взе участие в събитието " Triad Combat ", което изправя боксьори против бойци от смесените бойни изкуства по специфични правила.

Рафаел разкри, че противник на Пулев ще бъде някогашният международен първенец в две категории в ММА Витор Белфорт. Журналистът добавя, че договорът още не е подписан, само че двете страни работят интензивно да го завършват. Ако се стигне до договорка, то най-вероятно конфликтът сред Кобрата и Белфорт ще бъде основният мач по време на събитието. Галавечерта ще се организира на 27 ноември в Арлингтън, Тексас.

" Triad Combat " е нов военен екипен спорт, в който ще бъдат събрани разпоредбите на бокса и ММА. Бойците ще се срещнат в особено изработен триъгълен кръг в рундове по две минути, като професионалните боксьори ще се бият с ММА бойци, оповестиха от уредниците. Те прецизираха, че състезателите ще бъдат при равни условия, като ще се употребяват специфични ръкавици.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР