Най-добрият български футболист за всички времена Христо Стоичков спази традицията

...
Най-добрият български футболист за всички времена Христо Стоичков спази традицията
Коментари Харесай

Камата надъха ЦСКА за финала с култово видео и компания

Най-добрият български футболист за всички времена Христо Стоичков съблюдава традицията преди извънредно значими за отбора дуели да посещава стадион " Българска войска ". Логично появяването му провокира небивало раздвижване в армейските редици, а най-ентусиазирани от срещата бяха подрастващите от школата на клуба.

Придружаван от легендата Димитър Пенев, Камата привика цялостен тим хлапета от подготвителния терен, с цел да им насочи значимо обръщение.

" Това е Димитър Пенев, моят треньор. Човекът, който ми оказа помощ да стигна върховете. Заедно постигнахме огромни триумфи за България на международно състезание. Искам и вие от дребни да слушате вашите треньори. Да се трудите и да изпълнявате каквото ви споделят, тъй като е за ваше положително. Независимо след какъв брой години, да ги почитате и почитате. Не единствено тях, а всички заслужили и дали живота си за ЦСКА! А особено него, като го видите на стадиона, се спирате, козирувате по армейски и го прегръщате ", подреди в собствен жанр Камата.

След това Стоичков вкара децата в съблекалнята на представителния отбор и ги разположи тъкмо в ъгъла, където за първи път е седнал при акостирането си на Армията. Той с трогване си спомни за незабравимия капитан Джеки Димитров и други популярни свои съотборници, които са му подали ръка при първите му стъпки с алената фланелка.

Накрая носителят на Златната топка, дружно с треньора Сашо Борисов, физиотерапевта Христо Запрянов и домакина Бай Добри насочиха прочувствено видео благопожелание към тима за идната борба в неделя.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР