Най-добрият български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев говори в

...
Най-добрият български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев говори в
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Когато бяхме с COVID-19 сме се смели

Най-добрият български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев приказва в "Събуди се " по Народоосвободителна въстаническа армия за последните няколко месеца и нещата, които претърпя. Той се върна за малко към борбата за международната купа с Антъни Джошуа, за последния дуел на брат си Тервел с Викапита Мереро, прекарания ковид и други тематики.

"Винаги съм сериозен към себе си и околните. Тервел може доста повече. Той е боксьор, който може повече. Има повече качества, които може да покаже. Години не беше играл и не можеше да се отпусне. Противникът игра мръсно. Опитваше се да се избави. Когато човек му желаят съвета, тогава може да го даде. Брат ми се вслушва. Заедно се стиковаме ", стартира той.

За ковид:

"Когато бяхме с COVID-19 сме се смели. Учудвах се на душeвността, която имам. Положението не бе прелестно. Изкарахме го като на смешка. Беше в миг, когато не ми разреши да се приготвя в такава степен. Аз съм войник, излизам и се удрям. Не е проблем за мен това. Никой не ме тормози ", споделя Пулев.

"Трудностите са да ги преодоляваме. Един ковид не може да ни сплаши. Не би трябвало дотам да има боязън в обществото. Човек би трябвало да спортува. Да се грижи за себе си. Вижте какви планини имаме ", продължава Кобрата.

"Бяха доста съществени психически моменти, които минаха през мен, през моя тим, Ули Вегнер (треньорът му). Не му казахме, че е болен. Той се държеше. После пък не искаше да повярва. Когато разбра, стартира да подвига температура. Иначе беше като младо 18-годишно момче. "

За Джошуа:

"Радвам се, че най-малко в този момент приказва кавалерски. Битката и преди самия мач са психически нещата. На тази основа реализирах това, което желаех. Аз го върша от вътрешната страна. Трябва да имаме дух. Най-важен е духът на един състезател. "

За мач през лятото:

"С наслаждение бих се изправил против Уайт. И той доста приказва. Би било забавен мач. На този стадий не желая да ви споделям да не ви подведа. Ще е забавно име против сериозен боксьор ", приключи двукратният кандидат за поясите в тежка категория.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР