Най-добрият български боксьор сред професионалистите Кубрат Пулев говори какво го

...
Най-добрият български боксьор сред професионалистите Кубрат Пулев говори какво го
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: България трябва да бъде в сърцата на всички българи

Най-добрият български боксьор измежду експертите Кубрат Пулев приказва какво го стимулира, с цел да реализира най-хубави резултати на кръга.

“Слушам химна на България и няколко родопски песни, които ми дават заряд. България би трябвало да бъде в сърцата на всички българи! В нашите души, в нашите сърца!Последните години тази и обич я няма”, съобщи Кубрат Пулев в предаването " Събуди се " в ефира на Нова телевизия.

" Психологията на българина към момента е робовладелска, желае ми се българите да бъдат по-смели и публично виновни. Любовта към България би трябвало да се върне, освен на своето. Всички са си създали къщи, а на улицата е тиня и прахуляк. Всеки се е затворил мисли за себе си и за децата си, да това е значимо, само че би трябвало да се променим.

Човек би трябвало да работи за обществото, да бъдем потребни за обществото, имаме доста мощни песни, в случай че не си направил нищо за себе си и за родината си, не си направил нищо. Има почтени и доблестни българи. Когато човек е самостоятелен, той има свободата”, съобщи Кобрата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР