Най-добрите съвременни художници могат да видят съвсем различни светове около

...
Най-добрите съвременни художници могат да видят съвсем различни светове около
Коментари Харесай

Тайна градина- интересна инсталация от дънки

Най-добрите модерни художници могат да видят напълно разнообразни светове към тях, до момента в който краката им са крепко стъпили на Земята. Отвъд това, че виждат за себе си, те са в положение да осъществят визията си за всички нас и да ни разрешат да надникнем в мозъците им. В случая на английския художник Иън Бери, мислите му се демонстрират като свят, направен единствено от дънки - без значение дали това е препълнена улица или празна перална машина, в която можете да влезете.

За най-новата си чудна работа, художникът прекосява езерото в Детския музей на изкуствата в Ню Йорк и включва детската си душeвност. Наречена " Тайна градина ", тази апаратура се отличава с вълшебен подбор от цветя, лозя и растения - всички направени от типове дънков плат. Това, което прави това изкуство толкоз особено, е произхода на самия материал. Изработено е от последния дънков плат, изработен в Съединени американски щати.

След 112 години произвеждане, Cone Mills - историческа марка дънки в Америка - разгласи, че ще затвори завода си Cone Denim White Oak в Северна Каролина.

 Ian Berry.

 Ian Berry.

 Ian Berry.

 Ian Berry.

 Ian Berry.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР