Най-добрите идеи за външни стълби. Изведете своя стил навън с

...
Най-добрите идеи за външни стълби. Изведете своя стил навън с
Коментари Харесай

Най-добрите идеи за външни стълби – идеи в снимки

Най-добрите хрумвания за външни стълби. Изведете своя жанр на открито с прелестно и неповторимо външно стълбище. Увеличете практичността, функционалността и дизайна благодарение на външните стълби. Те може да са верният щрих към вашия пейзаж.

След довеждане докрай на вътрешния дизайн като стените, може да се започнете с външния дизайн. Не е проблем да се мести едно място на друго във външната част по време на строителството. Ако има надолнище, би трябвало да се обърне повече внимание на екстериора. Хълмове и скатове значат, че би трябвало да помислите за наклонени външни и пътечни стълби.

Стъпки за обезопасяване на стълбите навън – най-хубавите хрумвания за външни стълби

Външните стълби постоянно са хлъзгави и развалени. Поставете абразивни защитни ленти на всяко ходило, в случай че желаете да извършите стълбите си по-безопасни.

Когато строите къщата си , желаете тя да наподобява съвършено. Ето за какво, наред с интериора на къщата, имате потребност от положителни дизайнерски хрумвания и за външната част. Стълбите са неразделна част от външната част на къщата и е значимо да изберете верния дизайн, до момента в който извършите ново стълбище. Доброто стълбище ще се съчетае с съвършения култивиран пейзаж на вашата къща.

Както можете да видите, това външно стълбище е инсталирано със светлини на всяко ходило и на парапетите. Стълбите са направени от чист дървен материал и са боядисани в верните пропорции. Това ще ви помогне повече, в случай че нямате конфигурирани култивиран лампи и желаете да излезете навън през нощта. Можете да персонализирате цветовете при избора на светлините сред стъпалата.

Сега да разгледаме едни от най-хубавите хрумвания за външни стълби:

Това външно стълбище е чиста грациозност, защото е направено от 100% чист дървен материал и се поддържа от железни рамки. Това е съвършената апаратура от първия етаж, който стига до градината, с дребен балкон на върха. Въпреки това, би трябвало да се уверите, че сте излъскали добре дървото преди монтажа и да поставите железни ленти за попречване на разяждане на всяко ходило на стъпалата, защото те могат да се повредят без подобаваща грижа.

Съвет: с цел да създадете по-естествено чувство, украсете каменните стълби с малко треви и растения.

Място за предпазване: за дърва за огрев, тези стълби са по едно и също време функционални и стилни с място за предпазване под стълбите.

Осветете пътя: Осветеното стълбище може да бъде безупречното допиране до вашето външно пространство. Това осветяване се предлага в разнообразни цветове и може да се инсталира към съществуващата ви тераса. Това е освен хубав украсителен щрих, за външно пространство може да бъде нужда за сигурност.

Спираловидно надолу: Използвайте спираловидно стълбище, с цел да комбинирате две верандни пространства, без да заемате прекалено много място от вашето външно жилищно пространство.

Как да оформим предния и задния двор с 20+ подобаващи хрумвания

Това стълбище е общоприета концепция за вита стълба. Парапетите са навити като пружина, която е направена от здрави метали, а стъпалата са направени от дърво с железна носеща рамка. Това ще бъде добра концепция, в случай че желаете да инсталирате стълбите до първия етаж. Можете също по този начин да боядисате стълбите по ваш избор. Въпреки че стълбите са хубави, вложението в бетонен уплътнител за задния ви двор би асъдействало доста за възстановяване на естетиката на дома

Боядисайте за отбрана: в случай че стълбите ви са хлъзгави, прибавете пласт емайлирана багра с добавка, с цел да сте в сигурност. Така че изберете този дизайн на външни стълби съгласно вашия избор.

Това е хубава концепция за външни стълби. Стълбището и парапетите са направени от чист дървен материал. Това ще придаде грациозен тип на вашия дом. Заедно със стълбището можете да извършите и платформа от горната страна. Това ще коства малко повече от общоприетите дървени стълби с железна рамка, само че в случай че живеете на студено място, тогава това стълбище ще бъде доста потребно.

Тези хрумвания за външно стълбище са доста съвременни и вървят добре с новопостроената къща. Има елегантни железни парапети и дървени стъпала, които са прикрепени към стените и придават чувство за корабоплаване. Това може да бъде и рентабилно, заради височината на стълбите. Уверете се, че сте уредили всички ограничения за сигурност, до момента в който инсталирате този тип външни стълби.

Завършваме с още една дребна порция красиви външни стълби:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР