Красиви идеи за коледна украса на дома. Празничното украсяване е

...
Красиви идеи за коледна украса на дома. Празничното украсяване е
Коментари Харесай

Красиви идеи за коледна украса на дома

Красиви хрумвания за коледна декорация на дома. Празничното накичване е коледна традиция, която провокира наслада, неспокойствие и усеща на носталгия година след година. Украсете своя дом, като извършите всяка стая, дребна или огромна, с мигащи лампички, цветни орнаменти и доста зеленина, като гирлянди, венци и коледни елхи.

Може да изберете да закупите няколко от най-хубавите коледни украси. Но няма нищо по-зареждащо от коледната декорация „ Направи си самичък “, с цел да придадете на вашия дом комфортен жанр.

Независимо дали декорирате кухнята , всекидневната, трапезарията или домашния офис, ние имаме примерна коледна декорация, която може да харесате. Намерете вашата и започнете, тъй като празничният сезон не е в разгара си, до момента в който коледната елха не бъде украсена, гирляндите не бъдат окачени и лампичките не стартират да светят из цялата къща .

Превърнете стъклените бутилки в свещници

Вместо да хвърляте празните бутилки от вино , превърнете ги в грациозен празничен фон. Поставете вечнозелени растения в бутилките и ги напълнете с вода, като добавите няколко пресни червени боровинки за цвят.

Поставете по една свещ в отвора на бутилката. След това просто не забравяйте да сменяте водата на всеки няколко дни, с цел да запазите растенията свежи.

Превърнете творби на изкуството в дарове – красиви хрумвания за коледна декорация на дома

Маскирайте произведение на изкуството, като го увиете с огромна, красива панделка — незабавен празничен фон, който не коства нищо. Просто отрежете дължина от панделка и я увийте към рамката, както бихте създали подарък.

Направете си ваш личен коледен венец – по какъв начин да украсим дома за коледа

Направете си коледен венец от борови клончета. Украсете го посредством утайване на изкуствена и изсушена зеленина и цветя. Просто поставете клонките и ги закрепете с тел, следвайки посоката на вечнозелените растения. Припокривайте сноповете, с цел да скриете всички забележими жици и не забравяйте да добавите панделка.

Направете си красиво коледно населено място

Преместете чиниите и чашите в мазето за празничния сезон. На тяхно място във витрината поставете ръчно направено коледно селце, цялостно с бели керамични къщи, дървени коледни елхи и свежи гирлянди.

Дизайнерът Беки Ший предлага: „ Включете гирлянди върху повърхности като первази на прозорци, шкафове, централни детайли на маса, които не изискват продупчване за опора и може елементарно да бъдат свалени. “

Завържете панделка на… Всичко

Добавете сезонен щрих към вашата празнична софра, като бързо завържете панделка върху стъклени съдове с дръжки, свещници и куп принадлежности за хранене. Една копринена панделка в нюанс на бижута може да направи всичко друго.

Украса с шишарки – красиви хрумвания за коледна декорация

Ако имате наоколо борова гора, превърнете шишарките в очарователни домашни орнаменти. С помощта на здрави ножици отрежете долната половина на шишарката. След като извършите няколко разреза, завъртете, до момента в който шишарката се счупи. Залепете с лепило долната част на шишарката към кръговиден дървен диск, след което залепете панделка на задната страна, с цел да може да се окачва на стената.

Украсете масата с коледна елха от салфетка

Тези въодушевени от оригами салфетки сигурно ще провокират диалог по време на коледната вечеря. След като сгънете платнена салфетка във формата на коледно дърво, украсете я с дребни орнаменти.

Направете лавици като снежен човек

Превърнете шестоъгълен комплект лавици в очарователна фигура на снежен човек, съвършен за проявление на горска сцена. С помощта на револвер за горещо лепило можете да завършите този план за по-малко от два часа.

Направи си самичък снежен свят

Превърнете остарял стъклен буркан в блестяща празнична сцена. След като почистите стъклото, напълнете го с мини дървета и фигурки на животни. Залепете всички детайли със силиконово лепило, след което прибавете искра и/или неестествен сняг. Напълнете буркана с дестилирана вода, прибавете няколко капки глицерин и разбъркайте. Когато сте удовлетворени от вашето създание, залепете капака.

Използвайте доста свещи – по какъв начин да украсим дома за коледа

Украсете вашата камина с едноцветен екран от свещи с разнообразни височини и размери — и не забравяйте да ги съчетаете с празнична зеленина. За сплотена хармония закачете коледни чорапи с панделка в спомагателен колорит.

Добавете “топъл ” искра – красиви хрумвания за коледна декорация

Напълнете стъклените фенери с LED мигащи светлини и ги поставете до входната врата, над камината или по стълбите , с цел да осветяват пътя.

Украсете дърво с цитрусови плодове

Кой сподели, че плодовете нямат място за вашата коледна украса? За занимателен резултат помислете дали да не извършите своя лична гирлянда от сушени цитрусови плодове. Просто използвайте връв, найлонова нишка или тел, с цел да ги оформите.

Увийте гирлянди към стълбовете за легло

Децата ви няма да се тревожат за всевъзможни боцкави борови иглички с този гирлянд от листа от филц. Просто го вплетете сред стълбовете и рамката на леглото, с цел да сте сигурни, че ще остане на място през цялата нощ.

Използвайте гирлянди на всички места

Закачете зелени гирлянди на всички места, с цел да придадете въодушевление на стълбище, камина или рамка на врата. Съвет: Добавете нишки за лов на риба (корда) или връв, с цел да закрепите гирлянда, където е належащо.

Украсете елхата

Добре украсената елха ще оформи напълно коледното въодушевление. Може да закупите подобаващите играчки, само че по-добре е да извършите ваши лични. Така ще изпитате още по-голяма приятност от този прекрасен празник!

Пожелаваме Ви радостно посрещане на коледните празници! Насладете се на още няколко забавни и красиви хрумвания за коледна декорация:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР