Най-добрите идеи за мивка на двора и градината. Ако някой

...
Най-добрите идеи за мивка на двора и градината. Ако някой
Коментари Харесай

Най-добрите идеи за мивка на двора и градината

Най-добрите хрумвания за мивка на двора и градината. Ако някой ви попита „ кое е най-приятното място за разформироване “, вашият отговор евентуално ще бъде „ в двора “ или “в градината ”. А с цел да ви бъде още по-приятно, вие би трябвало да създадете приятна атмосфера към вас. Един от детайлите за хубост и нужда е функционалната външна мивка.

Добра концепция е да имате доста разнообразни варианти и хрумвания, преди най-сетне да излезете с окончателната си концепция. Можете да си спестите доста пари, като извършите това изследване авансово. Ако помислите деликатно върху това, може би ще видите, че някои от тези материали могат да бъдат открити във вашата къща – захвърлени някъде. Една външна мивка е прекрасен план, само че това не значи, че би трябвало да харчите доста пари, с цел да я извършите съвършена.

С подобаващото самообладание и материали, би трябвало да можете да завършите всяка от тези хрумвания сами много елементарно. Като здрава основа, вие просто би трябвало да се уверите, че външната водопроводна система е добре сложена и закрепена вярно.

Как да създадем скамейка към дърво – 54 невероятни хрумвания

Знаете ли кое е най-популярното усъвършенстване на дома през днешния ден? Външната кухня! Може би към този момент сте виждали вашите съседи да готвят на открито. В днешно време е много всекидневно да имате външна кухня или по-точно лятна кухня. Там можете да готвите на драго сърце и да вечеряте, до момента в който се наслаждавате на топлината на времето. Вярно е, че нашите открити пространства са най-хубавото място за развлечение.

Всички знаем, че кухнята е „ сърцето “ на дома. Всички правим доста радостни действия и готвим храна за нашите близки. Но когато кухнята е в ъгъла на дома, индивидът, който е там, от време на време се усеща самичък и зарязан от диалога. Това няма да се случи с външните кухни; там можете елементарно да поддържате връзка с други членове на фамилията. Да вършите всички отговорности като кълцане, нарязване и готвене, до момента в който се наслаждавате на чистия въздух, е в действителност ужасно и прави цялата процедура доста по-забавна.

Така че пробвайте да построите лятна кухня и в случай че към този момент имате вътрешен двор, просто би трябвало да добавите някои кухненски мебели като скара, мини ледник и мивка. Външните умивалници са една от основите на външната кухня , защото обезпечават повече функционалност във вашия двор или градина. Но няма потребност да харчите и стотинка, до момента в който създавате външна мивка. Как? Днес сме събрали 10 хрумвания за външни умивалници „ направи си самичък “, които са лесни за създаване и не е нужно да купувате нищо. Можете да създадете мивка от материалите, които към този момент имате в дома си.

1. Елегантна сива основа с мивка с място за предпазване

Направете своята външна кухня по-приятна, като поставите тази прелестна подложка за мивка. Сивият цвят е съвършен избор за основаване на успокояваща атмосфера в градината. Има и място за предпазване, където можете да поставите доста неща.

Освен това този жанр и цветови звук могат да работят с съвсем всяка тематика, която се пробвате да имате в дома си. Това е изчистен и многофункционален цвят. Ако сте хазаин на празненства, това е доста тънко, тъй че да се слее дружно с целия външен тип на вашия дом.

2. Направи си самичък дървена мивка за намерено – най-хубавите хрумвания за мивка на двора

Тази забавна външна мивка е направена от дърво. Това освен ще ви помогне в градинските действия, само че и ще направи градината ви привлекателна! За неповторим дизайн пробвайте с дървена основа и дизайн на мивка с шарки. Първо поставете основата, а по-късно поставете мивката върху нея. Внимателно поставете дренажната тръба, както и прикрепете крана към основата. Сега проверете дали водата и вашата цветна мивка са подготвени за потребление!

Друго преимущество на този тип мивка е нейната преносимост. Можете да я преместите във всяка част на вашата градина, според от празненството, което организирате. Със своя безпроблемен дизайн, мивката може да работи добре и при тежки задания за миене.

3. Направи си самичък каменна външна мивка

Вижте тази превъзходна каменна маса, която грациозно действа като външна мивка. С доста насаждения в близост, наподобява привлекателно типичен и придава красиво естествено допиране. Перфектна концепция за тези, които желаят да съчетаят това със стила на своя парцел от 80-те.

4. Направи си самичък външна мивка от дървена макара

Имате ли остаряла кабелна макара? Ако да, тогава за какво не извършите портативна външна мивка от това. Това освен ще извърши главната им цел, само че и ще добави по-битов и шеговит тип на вашата градина. Така че, без да губите време, започнете да изграждате този елементарен план „ Направи си самичък “!

5. Сладка Boho дворна мивка – най-хубавите хрумвания за мивка на двора

Създайте тази мечтана външна мивка в бохо жанр във вашия вътрешен двор или градина. Идеален метод да създадете особен външен тип и сигурно ще впечатлите гостите си.

6. Направи си самичък външна портативна мивка

Понякога нямаме доста външно пространство, само че този фактор не може да ви попречи да построите мивка. Вижте тази алтернатива за портативна мивка. Трябва ви единствено една маса и остарял железен съд. Разполага и с колела, което улеснява превозването до всяка част на къщата.

7. Направи си самичък мивка от остарял варел – най-хубавите хрумвания за мивка на двора

Друга страхотна концепция за външна кухненска мивка от захвърлена движимост е тази мивка, която е основана от остарял варел. Първо, ще ви би трябвало остарял варел, тръби, мивка с една купа от неръждаема стомана и кран. След това сглобете мивката от горната страна и останалите елементи. Можете също да го боядисате в мечтаната от вас багра. Този план за мивка потвърждава, че няма нищо, което да не може да се употребява.

8. Направи си самичък рустик поцинкована градинска мивка

Ето още един бърз и елементарен план за външна мивка „ Направи си самичък “. Всичко, от което се нуждаете, е поцинкована двойна вана за миене, инсталиран на стената кран, дъгова тръба, основа за всичко това и месингов адаптер за култивиран маркуч. Тази рустик поцинкована градинска мивка наподобява съвременна и също по този начин ще ви помогне да подредите всяко разбъркано нещо, останало след градинските действия.

9. Направи си самичък външна мивка от остаряла бъчва за вино

Какъв брилянтен метод да употребявате остарялата бъчва за вино! Тази външна мивка наподобява изобретателна и стилна за слагане във вашето външно жилищно пространство. Тази мивка е подобаваща за съвсем всеки вид градинска среда и можете също да боядисате с каквато багра желаете. За да създадете тази красива мивка, просто монтирайте мивката в горната част на бурето дружно с крана и проверете дали работи вярно или не. Почти сме сигурни, че ще сътвори съвършен типичен щрих в задния ви двор.

10. Идея за план за градинска скамейка с мивка – най-хубавите хрумвания за мивка на двора

Искате по-функционална мебел във вашата градина? Ако да, тази концепция за мивка ще бъде идеална за вас. Това е градинска скамейка 2 в 1 с мивка. Това ще ви обезпечи градинска мивка дружно с плот за вашата саксия.

За да изградите това, първо би трябвало да създадете долната рамка, по-късно плота и най-после просто да добавите мивката. Можете също по този начин да поставите някои декоративни детайли и не забравяйте да прикрепите вярно и да ревизирате крана. Така че, култивирайте някои растения елементарно с тази страхотна мивка.

Завършваме с една красива изложба от фотоси на всевъзможни дворни и култивиран умивалници. Насладете им се и си изберете вашата!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР