Най-добрите български снукър рефери Десислава Божилова и Пролетина Величковa, ще

...
Най-добрите български снукър рефери Десислава Божилова и Пролетина Величковa, ще
Коментари Харесай

Красивите лица на снукъра

Най-добрите български снукър рефери Десислава Божилова и Пролетина Величковa, ще бъдат основни съдии на срещите сред Джон Хигинс и Марк Уилямс в България. Както е известно, двамата международни първенци ще премерят сили в София на 20 ноември в зала „ Универсиада “ и ден по-късно в „ Колодрума “ под тепетата. Двата мача ще са повтаряне на финала от Световното състезание, където в героичен конфликт Уилямс победи за трети път с купата в „ Крусибъл “, а Хигинс е жаден за реванш.

В момента Пролетина и Десислава са в Белфаст, където съдийстват мачове от Northern Ireland Open. След дуелите сред Хигинс и Уилямс двете красиви лица на снукъра пък ще станат част от UK Championship.

Само преди седмица Десислава Божилова стана първият български снукър рефер с оптимален брейк в собствен мач. Това се случи в шампионата „ Шампион на първенците ”, където Марк Селби направи 147 точки в дуела против Нийл Робъртсън. Преди две години пък Рони О‘Съливан преднамерено не направи оптимален брейк, а осъществя 146 точки в един от типичните скандални моменти за Ракетата, тогава арбитър на срещата беше още веднъж Десислава Божилова. Пролетина и Деси управляваха и четирите дуела сред Рони О‘Съливан и Стивън Хендри в България преди година.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР