Най-добре е да оставите вечерните визии на професионалисти, които са

...
Най-добре е да оставите вечерните визии на професионалисти, които са
Коментари Харесай

Как да се гримираме като за фотосесия

Най-добре е да оставите вечерните визии на експерти, които са майстори на четките и цветната козметика. Съсредоточете се върху основата на дневния грим.

Хубаво е да запомните, че добре направеният грим е като втора кожа. Тя би трябвало да разкрасява, само че да е задоволително лека, с цел да поврежда кожата. В същото време чакаме гримът да издържи най-малко осем часа. Всичко това може да се реализира, в случай че запомните няколко правила, които несъмнено ще улеснят ежедневния грим.

Следните препоръки ще ви оказват помощ да се ориентирате в света на козметиката. Когато свикнете с тях, всичко ще ви лишава не повече от 15-20 минути.

1. Съобразете козметиката си с грижа за вашия вид кожа

Правилното идентифициране на потребностите на кожата е също толкоз значимо, колкото и вярното премахване на грима. Добре подбраните кремове за лице и очи са най-хубавата основа. Те вършат кожата гладка, а гримът наподобява пресен даже след дълъг работен ден.

2. Използвайте основа за грим единствено в специфични случаи
Няма да му хареса, в случай че се гримираш по този начин!
Правилно подбраният грим  може да придаде сексапил на всяка от нас. Ето за какво се гримираме – с цел да подчертаем преимуществата на крас...
Прочети повече
Оставете типичните основи за грим за специфични мотиви. Повечето от тях са на силиконова основа и те запушват порите. Ежедневната им приложимост може да докара до голям брой черни точки.

3. Съобразете декор дьо тена с цвета и вида кожа

Първо избираме декор дьо тена съгласно вида кожа. Овлажняващ и изсветляващ, изсъхнал и матиращ или дългогодишен за мазна и комбинирана кожа. Следва цветът на декор дьо тена – той би трябвало да съответствува с цвета на кожата на шията.

4. Нагласете коректора съгласно потребностите на кожата под очите

Коректорите към този момент имат толкоз усъвършенствани формули, че даже тези с висока покривност не вършат деликатната кожа под очите проблем. Затова най-добре е да следвате стремежи резултат.
5 утринни правила за съвършена визия
От сутринта зависи от по какъв начин ще мине целият ви ден. Ако желаете да се насладите на външния си тип и да заредите силата си за целия ден,...
Прочети повече
5. Съчетайте пудрата с финала на грима

Пудрата е същата като коректора - всичко зависи от резултата, който желаете да постигнете. В случай на мазна кожа, можете да третирате Т зоната с матираща пудра и да нанесете нещо озаряващо или транспарантно върху бузите.

6. Маркирайте скулите

Най-популярният метод за контуриране е да извършите формата на цифрата три. Започваме от челото, слизаме по слепоочието до скулите, по-късно преместваме четката назад към ухото и слизаме под долната челюст.

7. Маркирайте очите си със сенки или очна линия
Ето за какво в никакъв случай не би трябвало да давате козметиката си на различен
В предишното господата много постоянно споделяха, че не се дава назаем лула и жена. Днес тази сентенция може да се разшири до доста други неща,...
Прочети повече
Гримирато на очите е самостоятелен въпрос. Някои хора се усещат ужасно единствено със серпантина, а други избират да нанесат освен това и да придадат на очите котешка форма благодарение на очна линия.

8. Попълнете веждите и нанесете грим върху миглите

Има доста артикули за вежди, тъй че би трябвало да изберете този, който ви стои най-добре.

9. Гримирайте устните си с червило или емайл за устни

Изберете козметиката за устни, която ви е по-удобна за носене всеки ден. Никога не контурирайте устните си с матово червило, защото то нормално изсъхва доста бързо и ще ви е мъчно да коригирате извивките.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР