Най-добрата писателка сред певиците и най-добрата певица сред писателките отнесе

...
Най-добрата писателка сред певиците и най-добрата певица сред писателките отнесе
Коментари Харесай

Грозна мълва съсече Ваня Щерева. Вижте какво говорят зад гърба й:

Най-добрата писателка измежду певиците и най-хубавата певица измежду писателките отнесе грозни мнения за държанието си във ВИП Брадър.

Съквартирантите започнаха да шушукат, че ходенето до банята не било измежду обичаните й привички, а дънките, които носеше от първия ден, не са прани цялостен месец. Някои даже я нарекоха розовия губер, защото косматата пелерина, с която влезе гордо в Къщата, се употребява за всичко. Тя я носи в кухнята, в двора, а от време на време даже ляга с нея в леглото.

Други пък не харесват прическата й, която е направена надве-натри и нормално съставлява русо кълбо върху главата й. Радко я виждаме да пере, очевидно е прекомерно възвишена за такава активност, подметнаха дамите. Шеф Петров пък я назова детска. Добре е да запазиш детското в себе си, само че да останеш дете на 50 години към този момент е болестно положение, сподели той.

От своя страна тя подвигна протест и отхвърли да яде манджите му.

Закачката й с Тото също подразни другите. Та тя може да му бъде майка, разясниха недоволно те. Но Ваня продължава да се влачи след рапъра и да върти кокетно очи. Пък рокличките й постоянно са такива, че се виждат гащите й.

Такава съм си аз, в никакъв случай няма да остарея, сподели тя, а коментаторите се разделиха на две. Едните оповестиха това за сексапил, а другите за поза, която не й отива.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР