Най-добрата новина е, че Каталуния остана в Испания и съответно

...
Най-добрата новина е, че Каталуния остана в Испания и съответно
Коментари Харесай

Журналист: Най-добрата новина е, че Каталуния остана в Испания

Най-добрата вест е, че Каталуния остана в Испания и надлежно в Европейския съюз. Най-голямата злополука е излизане от Европейския съюз на фона на непрекъснатото излизане от Испания на непознати компании. Дори локални каталунски компании започнаха да излизат на открито. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия журналистът Момчил Инджов.

Той разяснява и изявлението на Христо Стоичков във връзка провеждането на референдума в Каталуния, което предизвика остри реакции от каталунските управляващи.

Христо Стоичков направи едно непремерено изявление, само че той няма да пострада по безусловно никакъв метод. Той няма да остане безпаричен, в Съединени американски щати е, има добре платена работа. Остана любим на хората в Барселона, както и на феновете на Футболен клуб "Барселона ", разяснява Инджов.

Задачата на почетните консули е да предизвикват културните и икономическите връзки сред две страни. Според мен изявлението му по никакъв метод не предизвиква тези контакти. А постът почетен консул е неопределен, уточни още журналистът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР