Най-добрата ни тенисистка Виктория Томова се изкачи с 8 места

...
Най-добрата ни тенисистка Виктория Томова се изкачи с 8 места
Коментари Харесай

Прогрес за Томова в класацията на WTA, вече е на 88-а позиция

Най-добрата ни тенисистка Виктория Томова се изкачи с 8 места в международната класация на Женската тенис асоциация (WTA), която бе обновена през днешния ден след края на мощния шампионат в Маями. Българката е 88-а с актив от 692 точки.

Гергана Топалова и Изабелла Шиникова пък са другите ни представителки в топ 400 на подреждането при дамите, като Топалова се изкачва до върховата за нея 306-та позиция, откакто доближи до полуфиналите на шампионата в Палманова. Шиникова се придвижва с две места нагоре и към този момент е под номер 390 в ранглистата.

Ига Швьонтек продължава да е лидер, пред Арина Сабаленка и Джесика Пегула. В топ 10 има две промени. Каролин Гарсия измества Онс Жабер от четвъртото място в класацията, до момента в който финалистката в Маями Елена Рибакина – победителка в Индиан Уелс и финалистка в Маями, прогресира с три позиции до седмата. На десето място застава първата ракета на Гърция Мария Сакари. Петра Квитова към този момент е 10-а след 30-та си купа в кариерата, която завоюва през вчерашния ден в Маями.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР