Най-добрата диета е да се храним здравословно. Трябва да направим

...
Най-добрата диета е да се храним здравословно. Трябва да направим
Коментари Харесай

Д-р Емилова: Най-добрата диета е да се храним здравословно

Най-добрата диета е да се храним здравословно. Трябва да създадем по този начин, че свалените килограми да са за сметка на отровите, които сме задържали в тялото си през годините. Това сподели диетологът доктор Людмила Емилова пред Радио " Фокус ". 

За здравословен метод на живот тя предложи сутринта да се пие единствено чай или вода, до обед – плодове, фрешове или смути. Веднъж в седмицата може да се приема храна с скотски генезис, само че на идващия ден би трябвало да се употребява вода и чай, с цел да се почисти организмът.

" На обед и за вечеря вършим огромна салата със сурови зеленчуци без сол, с лимон и зехтин или ядки и семена, и постна храна. Следобед може да хапнем някакви ядки или семена, сурови и авансово накиснати ", сподели доктор Емилова.  

Организмът стартира да се почиства от токсините едвам на десетия ден от програмата, по тази причина е нужно самообладание и неизменност.

" Сега, пролетта, в случай че създадем 20 дни за възрастен човек плюс 10 дни зареждане, ще имаме изумителни резултати и ще ги задържим дълго ", акцентира доктор Емилова.  

Тази стратегия подсигурява здравословен метод да реализираме естественото си тежестта и да сме здрави. Добре е да бъде съчетана с умерено физическо натоварване, посъветва тя.  
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР