Най-добрата българска тенисистка Виктория Томова започна с поражение сезона си

...
Най-добрата българска тенисистка Виктория Томова започна с поражение сезона си
Коментари Харесай

Виктория Томова загуби доиграването на мача си от първия кръг в Нотингам

Най-добрата българска тенисистка Виктория Томова стартира с проваляне сезона си на трева, откакто отстъпи в първия кръг на конкуренцията в Нотингам на квалификантката от Съединени американски щати Елизабет Мандлик.

Мачът посред им стартира още във вчерашния ден, само че при резултат от 1:1 сета и 2:1 гейма в интерес на Томова срещата бе прекъсната поради дъжд.

При подновяването на играта през днешния ден първата ни ракета при дамите стигна до пробив задатък при 4:2, само че Мандлик отговори и стигна до равенството при 4:4. Малко по-късно американката поведе с 6:5 и даже сервираше за успеха, само че Вики не се съобщи и съумя да изравни резултата.

В последна сметка дуелът трябваше да бъде решен в тайбрек, в който за жалост Елизабет Мандлик бе по-хладнокръвна и макар че пропусна два мачбола осъществя третия, с цел да постави точка на разногласието след 6:2, 3:6, 7:6(5) в своя изгода.

С триумфа си тенисистката от Съединени американски щати си обезпечи място във втория кръг, където ще играе против победителката от мача сред Камила Джорджи и Медисън Бренгъл.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР