Най-добрата българска тенисистка Цветана Пиронкова потвърди радостната новина, че е

...
Най-добрата българска тенисистка Цветана Пиронкова потвърди радостната новина, че е
Коментари Харесай

Пиронкова: Светът е различен с малкото ни момченце


Най-добрата българска тенисистка Цветана Пиронкова удостовери радостната вест, че е станала майка на момченце. Бебето се е родило тази нощ АГ болница "Селена" Пловдив, а първите милувки е поело от доктор Снежана Топалова.

"Щастлива съм да споделя с вас, че през миналата нощ, на бял свят се появи нашето малко момче!

Изминали са единствено няколко часа от появяването му, a към този момент целия ни свят наподобява по-различен. Голямо благополучие е! Ние сме добре и здрави", написа тенисистката в акаунта си във Facebook.

В края на предходната година стана ясно, че полуфиналистката от Уимбълдън няма да играе през целия сезон 2018 на Женската тенис асоциация, а повода е прелестна.

Пиронкова не е играла в формален дуел от 6 юли предходната година, когато отстъпи с 3-6, 4-6 на Каролин Возняцки на Уимбълдън. Все още не е известно дали Пиронкова възнамерява завръщане на корта след раждането, сходно на редица тенисистки, измежду които Серина Уилямс и Виктория Азаренка. Единствената купа в кариерата си пловдивчанката завоюва през 2014 година в Сидни. Цветана Пиронкова и брачният партньор ѝ Михаил Мирчев са дружно от седем години. Мирчев е някогашен футболист, младеж на Локомотив (Пд), който е поставил завършек на кариерата си поради травма./БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР