Най-добрата българска спринтьорка в момента Ивет Лалова-Колио празнува своя 34-и

...
Най-добрата българска спринтьорка в момента Ивет Лалова-Колио празнува своя 34-и
Коментари Харесай

Ивет Лалова празнува рожден ден

Най-добрата българска спринтьорка сега Ивет Лалова-Колио чества своя 34-и рожден ден през днешния ден, написа " Спортал ".

Софиянката, която от няколко години живее в Италия със брачна половинка си Симоне Колио, е измежду най-обичаните родни спортисти. В кариерата си има европейска купа на 200 метра в зала от Мадрид 2005, европейска навън на 100 м в Хелзинки през 2012 година На последния еврошампионат навън в Амстердам през 2016 година тя завоюва сребърни оценки на 100 и 200 м, а това лято в Берлин ще се опита да отбрани тези медали. 

Лалова-Колио има четвърто място на 100 м и пето на 200 м от Олимпийските игри в Атина през 2004 година, а на последната Олимпиада в Рио де Жанейро през 2016 година се подреди седма във финала на 200 м. Тя е национална рекордьорка на 100 м с 10.77 сек. Съвсем скоро се чака Лалова-Колио да открие летния сезон. 

Съпругът й Симоне Колио разгласява в Instagram нейна фотография от Игрите в Рио и написа: “Честит рожден ден на любовта на живота ми! ” Българката получи и доста поздравления от другари и почитатели в обществените мрежи. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР