Най-дебелата жена в света, жителката на американския щат Тексас Майра

...
Най-дебелата жена в света, жителката на американския щат Тексас Майра
Коментари Харесай

Помните ли най-дебелата жена в света, която тежеше половин тон? Вижте в каква красавица се превърна, след като свали 403 кг

„ Най-дебелата жена в света ”, жителката на американския щат Тексас Майра Розалес, до неотдавна тежеше 499 кг, само че голяма покруса я накара радикално да промени живота си. В продължение на дълги години 34-годишната жена страда от затлъстяване. В един миг от живота си даже се оказва прикована към леглото, не може да се движи независимо.





Тогава тежи близо 500 кг, а околните й настояват, че страда от хранително разстройство.



Преди 9 години младата жена губи обичаният си племенник, който получава тежка контузия на главата.



Съкрушената от тъга Майра пробва да убеди полицията, че момчето е умряло, откакто тя инцидентно е паднала върху него. Жената изпада в меланхолия, когато навършва 30 години, взема решение да се вземе в ръце и да промени радикално живота си.





Първоначално се подлага на хирургична интервенция, която освен я лишава от непотребните килограми, само че й връща опцията да се придвижва независимо.



Розалес има 11 интервенции зад тила си, една от които е за стесняване на стомаха. В резултат на това тя стартира да се храни вярно и да се занимава със спорт.



Младата жена си връща освен увереността, само че намира и любовта.



Само за няколко години „ най-дебелата жена в света” смъква 403 кг. Към момента тя тежи 96 кг. и е уверена, че в никакъв случай няма да се върне към предходния си метод на живот.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР