Най-дългото пътуване с влак в Обединеното кралство привлича пътниците из

...
Най-дългото пътуване с влак в Обединеното кралство привлича пътниците из
Коментари Харесай

Най-дългото пътуване с влак в Обединеното кралство отнема 14 часа и е пълно с изгледи от „списък с кофи“

Най-дългото пътешестване с трен в Обединеното кралство притегля пасажерите из по-голямата част от страната и лишава 14 часа, с цел да приключи. Мамутското пътешестване обгръща 785 благи и стартира в Абърдийн, Шотландия, и приключва в Пензанс, Корнуол.

След като тръгне от гара Абърдийн, влакът стопира на 36 разнообразни гари и прекарва общо към два часа в очакване пасажерите да стигнат включва и изключва по пътя. Маршрутът - който се извършва от 103 години - минава през огромен брой завладяващи дестинации, в това число Единбург Уейвърли, Нюкасъл, Шефилд, Бристол Паркуей и Плимут.

Директният трен, ръководен от CrossCountry, лишава тъкмо 13 часа и 16 минути - със сингъл на 5 януари, струващ колосалните £265.

Железопътният запалянко Люис Йърдли, на 24 години, предприе пътуването през април и сподели на Aberdeen Live, че това е незаместим детайл за феновете на влаковете в Обединеното кралство. Той сподели: „ Това е пътешестване, за което знам от дълго време, в случай че би трябвало да съм почтен, и постоянно съм желал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР