Най-дълго търсеният престъпник в Европа - обявения за невидим Матео

...
Най-дълго търсеният престъпник в Европа - обявения за невидим Матео
Коментари Харесай

Италиански журналист: Кръстникът Месина Денаро е сменил лицето си в България

Най-дълго търсеният нарушител в Европа - оповестения за незабележим Матео Месина Денаро е сменил лицето си в България. Тук са заличили и пръстовите отпечатъци на италианския мафиот. Това твърди италианският проверяващ публицист Джовани Тициан. Сензационното следствие беше оповестено в последния брой на италианското издание " Л`еспресо ", заяви Нова телевизия.

Сега Денаро ще пресича граници, ще лети със аероплан. Изцапал е ръцете си с доста кръв.Той е гарант на един от знаковите атентати в Италия. Пазим очевидеца, тъй като и най-малкият подробност може да му коства живота. Имах цялостните показания пред проверяващите на очевидеца, твърди журналистът.

Месина Денаро се мести и разполага единствено с пари с брой. Свидетелят го е срещнал на пристанището в Палермо, само че не го е разпознал, тъй като лицето му било друго, а кожата по-тъмна. После схванал, че Кръстникът си е направил лицева интервенция в България, споделя той.

Свидетелят е бил нарушител, само че го е боязън от по-големите нарушители. Важното е по неговите показания да изготвят нов фоторобот да Денаро, в случай че отново не се е оперирал, споделя още Тициан./frognews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР