Най-чудното е, че бай Стоян, както го нарекоха потребители в

...
Най-чудното е, че бай Стоян, както го нарекоха потребители в
Коментари Харесай

Лъсна Голямата Лъжа На Стоян Алексиев, Вбеси България, Снимки! Той И 44 Години По-Младата Ивана Са Вече

Най-чудното е, че бай Стоян, както го нарекоха консуматори в мрежата, не може да събере храброст. И да си признае връзката с Ивана. Вместо това той се скъсва да плюе медиите и да ги назовава фашисти, нацисти и какво ли още не.

Които, разбираш ли, преследвали горкия човечец. А той си оставал правилен на брачната половинка си Надежда. Е, не знам до каква степен тя самата ще дефинира това като честност, само че неотдавна Стоян Алексиев беше хванат с метресата си в Турция, написа " Хот Арена ".



Двамата са дружно с друга млада двойка, пред които Стоян Алексиев наподобява като отпаднал дъртак. До него или по-точно казано в прекръдките му е още веднъж Ивана Бобойчева. С която наподобяват по-захилени и удовлетворени от всеки път.

Не е ясно още какъв брой пъти артистът би трябвало да бъде сниман, сгащван и показван пред обществото с любовницата си, с цел да спре да отхвърля очевидното. Как никой път не го видяхме с друга негова студентка, с която да „ репетират “. Едва ли Иванка е единствената в НАТФИЗ.

Тепърва ще проследим развиването на любовната им сага и ще забележим по какъв начин ще се оправдава бай Стоян.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР