Най-често се самообучават по метода на пробата и грешката, като

...
Най-често се самообучават по метода на пробата и грешката, като
Коментари Харесай

За строителството с любов – Полезни съвети за начинаещи инвеститори в строителството

Най-често се самообучават по метода на тестът и грешката, като част от тях потвърждават, че човек се учи до момента в който е жив и в никакъв случай не схващат, че в случай че имат гений той е в друга област.

Има едни филми, които не гледаме, само че знаем за тях от обща просвета, в които постоянно основен воин е пробващ се ВиК експерт. Знаещи и можещи експерти, са ми споменавали, че това е мит, само че пък те и не наподобяват по този начин, че да им допускам, че им се случва. Ако някой, за разлика от гореспоменатите, е сексапилен, специалността водопроводчик несъмнено му дава конкурентно преимущество. Трудно може да бъде целесъобразно наличието на талантлив геолог в непозната баня, най-вече в някое мазе, в което ревизира дали казусът се дължи на напорни подпочвени или безнапорни повърхностни води, само че там декорът не е изключително подобаващ с цел да стимулира сценаристите да разнообразяват сюжета с геолози. Колкото и да е небивалица не е необичайност строителят да се пробва да люби буйно клиента в преносния, по-циничен смисъл на думата, без да се интересува дали желанието е взаимно и с откровеното разбиране, че няма нищо неправилно и му се поставя. Това с особена мощ важи за тези, които цялостен живот се самообучават за сметка на клиентите.

При асортимент на фрагменти за установяване на професионалната подготовка се употребява тристепенна канара - „ Става “, „ Читав “, „ Много непокътнат “. Втори аршин е „ На какъв брой работи “. Разбира се, всеки търси „ Много непокътнат “, който оферира ниска цена, което постоянно води до наемане на учащ се пробващ, който изпитва мощен нагон и мъчно схваща, че вие нямате предпочитание да смесвате строителство с обич. Вярвам, че любовта ще избави света, само че поучавам такива опити да пресичате самоуверено, тъй като някои мъчно схващат от намека, че с цел да е хубаво възприятията би трябвало да са взаимни. Договарянето на по-ниска цена и/или по-къс период работи като афродизиак на изпълнителя, като предозирането може да разсъни неустоими пориви даже в такива, които по-принцип нямат желание да ви любят.

Всичко написано и препоръките за отбягване на нежелани взаимоотношения се отнасят за частния бранш. При публичните поръчки е друго, много по-сложно и скоро ще споделя какво мисля за „ Сексът и градът “.

------------------------

Иван Кирмин има над 25 годишен опит в областта на строителството на жилищни, публични и промишлени здания и уреди. Управлявал е процеси във всички етапи на строителните планове – предпроектни изследвания, планиране, финансиране, строителство, продажби. Член-учредител на КИИП.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР