Най-честият въпрос, който ни задават е сигурен ли си, че

...
Най-честият въпрос, който ни задават е сигурен ли си, че
Коментари Харесай

Яна Балникова от формацията ”Петков-Василев”: Скачаме в този проект, за да променим нещата

Най-честият въпрос, който ни задават е " сигурен ли си, че знаеш с какво се захващаш? ". Това, което знаем е, че има потребност от смяна и по тази причина и ние всички скачаме в този план, добави Балникова, която е била зам.-министър на Кирил Петков като длъжностен министър на стопанската система.

" Това, което видяхме последните 4 месеца в министерството беше просто разочароващо и обезсърчаващо на доста равнища - където и да отворим, каквото и да пипнем, който и развой да проучим - все излиза някакъв проблем, някакъв метод, по който няма надзор къде отиват средствата в тази страна и в действителност това е нещото, което ме накара да се замисля какво мога аз да направя персонално като някой, който живее в тази страна, тъй като аз цялостен живот съм живяла тук, за разлика от доста други наши сътрудници в плана. Това, което ме кара да съм уверена, че мога да оказа помощ - и аз, и екипът като цяло, е опитът, с който идваме ", безапелационна е тя.

" Ние идваме от разнообразни бизнеси, виждаме по какъв начин стават там нещата, виждаме какво пречи на един бизнес в нашата страна да пораства и да се развива, какво пречи на вложенията да идват у нас. В това в действителност аз мога да оказа помощ - в поощряване на предприятия, вложения, там е моята мощ. ". означи Балникова.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР