Най-честите нарушения са превишена скорост, неправилно изпреварване, отнемане на предимство

...
Най-честите нарушения са превишена скорост, неправилно изпреварване, отнемане на предимство
Коментари Харесай

Зачестяват случаите на отнети шофьорски книжки на български граждани в Румъния

Най-честите нарушавания са превишена скорост, погрешно изпреварване, лишаване на преимущество на пешеходец, секване на непрекъсната осева линия

Зачестяват случаите на отнети шофьорски книжки на български жители в Румъния. От Министерството на външните работи предизвестяват, че свидетелството за правоуправление на водача в северната ни съседка може да бъде отнето за всяко пътно нарушаване на закона.
От началото на годината досега в Българското посолство в Букурещ са получени обработени преписки по 191 отнети свидетелства за ръководство на моторно транспортно средство, оповестиха на питане на БНР от външното ведомство.

Най-честите нарушавания са превишена скорост, погрешно изпреварване, лишаване на преимущество на пешеходец, секване на непрекъсната осева линия.

От външното ведомство предлагат на българските жители в Румъния да съблюдават прецизно закона за придвижване по пътищата и рестриктивните мерки, наложени със знаци и пътна маркировка. Съгласно настоящото все още румънско законодателство, удостоверение за ръководство на моторно транспортно средство може да бъде отнето за всяко осъществено нарушаване, без значение от неговата значителност, предизвестяват от Българското посолство в Букурещ.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР