Най-бързата българка Ивет Лалова и модерната фитнес верига Next Level

...
Най-бързата българка Ивет Лалова и модерната фитнес верига Next Level
Коментари Харесай

Новият HUAWEI WATCH GT 2 бе представен в България със специалното домакинство на Ивет Лалова

Най-бързата българка Ивет Лалова и модерната фитнес верига Next Level Fitness Club бяха домакини на българската премиера на новия смарт часовник Huawei Watch GT 2. Залата Sport Box събра на едно място посланици на марката, публицисти, спортисти и фенове на новите технологии и здравословния метод на живот.

Huawei Watch GT 2 е основан на първия профилиран за носими устройства чипсет на компанията – Kirin A1, на който са основани и премиум Bluetooth слушалките FreeBuds 3, също демонстрирани на събитието. Двата продукта са представители на така наречен „ 1+8+N “ тактика на компанията, описваща „ Internet of Everything” екосистемата от позиция на крайния консуматор.



Чипсетът Kirin A1 разрешава доста ниска консумация на сила и непостижим живот на батерията, при цялостна продуктивност и функционалности от ново потомство по отношение на предходния модел Huawei Watch GT, радващ се на огромна известност на нашия пазар.

Новият Huawei Watch GT 2 дава функционалности за мониторинг на 15 спортa – от тичане и колоездене, до плуване, гребане, крос тренажор, планинско катерене и триатлон. Освен това разполага с вградена памет, в която можете да заредите към 500 песни, и опция за възпроизвеждане на първокачествен тон непосредствено към Bluetooth слушалки, без потребност от смарт телефон към вас, когато упражнявате.

За първи път у нас ще бъде налична и дамска (42mm диаметър) версия, с извънредно тъничък и грациозен дизайн. Мъжката (46mm) от своя страна разрешава и Bluetooth позвънявания. Watch GT 2 е първото носимо устройство на Huawei, което има „ all-in-one “ стъклен 3D екран, формиращ по-широк екран.

Ивет Лалова показа по време на събитието, че е фен на смарт технологиите.

Спортната шампионка, която употребява флагман смарт телефона Huawei P30 Pro още от представянето му при започване на годината, въодушевено показа, че смарт часовникът Watch GT 2 и безжичните слушалки FreeBuds 3 ще са съвършената композиция по време на усилените ѝ подготовки за Олимпиадата в Токио през лятото на 2020 година.

Талантливата българка беше отправила редица провокации към посланици на марката, публицисти и фитнес инструкторите от Next Level Fitness Club, които преди събитието имаха 2 седмици да тестват часовника и да споделят усещанията си от него.



Така Крис Захариев разказа своите 2 седмици, в които е бил „ загубен преднамерено “ в серия от места и обстановки, звучащи като най-малко 2 месеца, а фитнес инструкторът Александър Кирилов от Next Level Fitness Club показа, че Huawei Watch GT 2 е смарт часовникът, който регистрира най-точно пулса при тренировки, на база на тестванията му с него самия и негови клиенти.



Той акцентира особено и на бързото му зареждане и на функционалността за следене и разбор на съня, тъй като качественият сън е значим както за нормализиране на равнищата на стрес, също следени от часовника, по този начин и за чисто физическото възобновяване и създаване на мечтаното тяло.

За край, Huawei и Ивет Лалова анонсираха идващото събитие „ Тренирай с Ивет Лалова и Huawei Watch GT 2”.

На 30 октомври от 14 до 16 часа, залата на Next Level Fitness Club в Park Center ще бъде отворена за всички почитатели на Ивет Лалова и Huawei, с които тя в свободна форма ще споделя своите препоръки за добра форма на духа и тялото.



Следете събитието във Фейсбук за повече информация.

Продажбите на 46mm версия стартират от понеделник на целесъобразна цена от 479 лв..

Дамската, 42мм, версия се чака малко по-късно на нашия пазар.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР