Най-авторитетните разузнавателни агенции, с наближаването на изборите в предупредиха американците

...
Най-авторитетните разузнавателни агенции, с наближаването на изборите в предупредиха американците
Коментари Харесай

ФБР очаква намеса в изборите на САЩ дори през научни списания

Най-авторитетните разследващи организации, с наближаването на изборите в предизвестиха американците за " задгранични уеб сайтове и издания, които ще се опитат да повлияят на резултата от гласуването ”, съобщи ТАСС.
В навечерието на изборите в Съединени американски щати задграничните разследващи служби могат да популяризират дезинформация в онлайн издания, в това число онлайн списания, които се нареждат като научни. Това изказване беше направено от Федералното бюро за следствия () и Американската организация за киберсигурност и отбрана на инфраструктурата (CISA).
 Белият дом: Няма да се отсрочват изборите в Съединени американски щати Белият дом: Няма да се отсрочват изборите в Съединени американски щати
Белият дом удостовери нощес, че президентските избори в Съединени американски щати ще се проведат, както е планувано, на 3 ноември, заяви CNN. Ръководителят...
" ФБР и CISA разгласяват това изказване, с цел да покачат осведомеността за евентуалната опасност, основана от онлайн периодическите издания, подкрепяни от чужбина, които популяризират дезинформация по отношение на изборите през 2020 година Чуждестранните разследващи служби са известни с потреблението на интернет уеб сайтове, в това число псевдоакадемични онлайн списания за разпространяване на подвеждаща или непотвърдена информация, в опит да повлияят на публичното мнение, да изострят разделянето в обществото, да провокират общо комплициране, да дискредитират изборния развой и да подкопаят доверието в демократичните институции на Съединени американски щати ", се показва в известието, представено от БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР