Най-атрактивното риалити в ефира на NOVA – „Игри на волята:

...
Най-атрактивното риалити в ефира на NOVA – „Игри на волята:
Коментари Харесай

Повече участници, повече племена и повече локации очакват зрителите в третия сезон на Игри на волята - slava.bg

Най-атрактивното риалити в ефира на NOVA – „ Игри на волята: България “ се завръща на 4 септември (събота) тъкмо в 20:00 часа. Третият сезон на предаването ще предложи на феновете неподозирани изненади и обрати, извънредно мощни тествания и забавни участници. Повече и по-сложни борби ще гледат почитателите всеки работен ден, а в първите два епизода (събота и неделя) ще се срещнат с новите кандидати за огромната премия от 100 000 лв..
“Най-важното за нас бе да надградим постигнатото от първите два сезона на формата и той да става все по-добър. Затова сме подготвили доста изненади за феновете. Всички чакат, че ще има 3 племена, само че те ще бъдат повече. Всички чакат 24-ма участници, само че и те ще бъдат повече, а към този момент познатите местоположения – Резиденцията, Стопанството и Дивата река, също ще бъдат увеличени с още една “, разкри извънредно в студиото на „ Здравей, България “ продуцентът на предаването Витомир Саръиванов.
Участник на Олимпийски игри, рекордьор на Гинес, републикански първенци и хора, живели по целия свят са единствено част от участниците, които ще се включат в третия сезон на приключението. „ Кастът е извънредно разнороден и забавни и като физически данни, и като характери. Има невероятни обрати на Арената и отвън нея. А борбите тази година са доста комплицирани и са повече. Тежки игри, с доста съставни елементи, които изискват мощ, сръчност, умелост и издръжливост “, добави Витомир Саръиванов и загатна, че даже екипът е бил подложен в изключителна обстановка, която е наложила и изключителни ограничения от страна на продукцията.
Тази събота и неделя от 20:00 часа феновете ще се срещнат с участниците в новия сезон на „ Игри на волята: България “ и ще проследят първите борби. А по-късно доста изненади, напрежение, непрекъснати обрати, мощни характери, невиждани физически и тежки душевен провокации чакат почитателите в 65-епизода – всеки понеделник то 20:00 часа, а от вторник до петък от 21:00 часа.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на Фейсбук страницата и Instagram профила на формата....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР